GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


12 μονάδες πίσω ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ- Μόνο το Κίνημα Αλλαγής αύξησε τα ποσοστά του!

Σε διψήφιο προβάδισμα παραμένει η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μα...

Σε διψήφιο προβάδισμα παραμένει η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, την ώρα που το Κίνημα Αλλαγής κάνει ντεμπούτο στις καταγραφές με ποσοστό 9,5%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μεγάλη η δυσαρέσκεια των πολιτών και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο συνολικά για τα κυβερνητικά πεπραγμένα, όσο και για μια σειρά από επιμέρους ζητήματα.

Στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 30% (30,5% στην τελευταία μέτρηση), με τον ΣΥΡΙΖΑ να φτάνει στο 18% (18,5%), διαφορά δηλαδή 12 ποσοστιαίων μονάδων. Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 9,5% (8,5%), που δείχνει να έχει τη μεγαλύτερη αύξηση από όλα τα κόμματα, η Χρυσή Αυγή με 7,5% (7%), το ΚΚΕ με 6,5% (αμετάβλητο), η Ένωση Κεντρώων με 2,5% (2%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες​ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 2% αντίστοιχα (1,5% οι ΑΝΕΛ στην τελευταία δημοσκόπηση, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είχε καταγραφή), η Λαϊκή Ενότητα με 1,5% και η Πλεύση Ελευθερίας με 1%. Στο 15% ανέρχεται η αδιευκρίνιστη ψήφος (16%), 4,5% απαντά πως θα ψηφίσει άλλο κόμμα (9,5%). Στο 17% η αποχή, στο 6% το άκυρο/λευκό.

Δείτε αναλυτικά την δημοσκόπηση σε καρτέλες: