GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 10 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

  Με 10 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης. Την 6η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη κα...


 
Με 10 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης.

Την 6η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

01 ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της με αριθμ.233/2017 προγενέστερης απόφασης σχετικά με «Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση του προϋπολογισμού οικ. Έτους 2018» (εισηγήτρια Μαρία Σπανού).

02 ΘΕΜΑ: Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή ταχυδρομικών τελών (εισηγήτρια Ευαγγελία Ρεκάρη).

03 ΘΕΜΑ: Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή ταχυδρομικών τελών (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη).

04 ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πιστώσεων πολυετών δαπανών (εισηγήτρια Ιουλία Ζούρα).

05 ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπανών και διάθεση (δέσμευση) των πιστώσεων των ΚΑΕ του προϋπολογισμού οικ. Έτους 2017 (εισηγήτρια Ιουλία Ζούρα).

06 ΘΕΜΑ: Εξέταση της ένστασης από την εταιρεία Αλέξανδρος Α.Ε για τον διαγωνισμό » Προμήθεια και εγκατάσταση υλικών πυροπροστασίας για την πυρασφάλεια του Δασικού Χωριού «Ερύμανθος».

07 ΘΕΜΑ: Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης σύμβασης για το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» (εισηγητής Χαράλαμπος Αβραμίδης).

08 ΘΕΜΑ: Έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).

09 ΘΕΜΑ: Έγκριση του από 30-11-2017 πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών μειοδότη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την «Προμήθεια καυσίμων θέρμανσης – κίνησης & λιπαντικών έτους 2017” (εισηγητής Πρόεδρος Επιτροπής Διενέργειας διαγωνισμού).

10 ΘΕΜΑ: Έγκριση του από 30-11-2017 πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών μειοδότη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την » Προμήθεια τροφίμων και γαλακτοκομικών προϊόντων έτους 2017 » (εισηγητής Πρόεδρος Επιτροπής Διενέργειας διαγωνισμού).