GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τwin drifting στα Πηγάδια της Ξάνθης. Έχασαν όσοι δε ήρθαν.

Παρακολουθώντας αυτό το διήμερο την πολύ πετυχημένη διοργάνωση της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης όπως και όλες τις προηγούμενες,κατέγραψ...


Παρακολουθώντας αυτό το διήμερο την πολύ πετυχημένη διοργάνωση της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης όπως και όλες τις προηγούμενες,κατέγραψα την προσπάθεια των διοργανωτών η όλη εκδήλωση να είναι τέλεια από κάθε άποψη και με κύριο μέλημα την ασφάλεια των οδηγών –αθλητών και φυσικά των θεατών. Κατάλαβα ότι πρόκειται για ανθρώπους που αναλαμβάνουν την διεξαγωγή του αγώνα με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα κυρίως όμως αγάπη για αυτό που κάνουν. Για ποιους να πρωτομιλήσει κανείς από τα μέλη του Δ.Σ. Τον Αναστάσιο Καρκάνη, τον Γιάννη Ζερζελίδη; Τον Τ. Μαλούσαρη και τόσους άλλους και ζητώ συγνώμη αν κάποιους ξεχνώ.

Η πρωτοβουλία των μελλών της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης φέρνουν αντιμέτωπο τον οδηγό αθλητή και θεατή, κυνηγημένους από το χρόνο, από την τελειότητα των κινήσεων από το υπερθέαμα που γεννιέται μέσα από τον καπνό που βγάζουν τα λάστιχα καθώς τρίβονται με την άσφαλτο.

Ο Αθλητής οδηγός σε αγώνες πλαγιολίσθησης έχει συνδυασμένες δυνατότητες πιλότου και χορευτή μπαλέτου σε μία προσπάθεια να δαμάσει την μηχανή, τον χρόνο με κινήσεις ακριβείας. Αυτό κατά γράφηκε αυτό το διήμερο του twin drifting στο Αρένα της Ξάνθης.

Ο οδηγός – αθλητής προσπαθεί να μικρύνει τον χρόνο και ο θεατής, λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, γίνετε ένα μαζί του, μυρίζει το καμένο λάστιχο και προσπαθεί να σκουπίσει τον ιδρώτα από το μέτωπο του, θαρρείς και φορά αυτός το κράνος.

Κατά την διάρκεια του αγώνα γεννιέται ένας απίθανος συνδυασμός εκείνη την ώρα του θεατή – συναθλητή – οδηγού αυτοκινήτου κούρσας, ανάβασης ή drift.

Και ρωτώ ευθέως πρώτα τον εαυτό μου. Ποια άλλη αθλητική διοργάνωση φέρνει τόσο κοντά τον αθλητή με τον θεατή; Σε ποιο άλλο άθλημα ο θεατής μεθάει από την μυρουδιά του καμένου καύσιμου και του λάστιχου; Σε ποιο άθλημα ο θεατής θέλει να φωνάξει και να πανηγυρίσει για την προσπάθεια του οδηγού αθλητή αλλά ο δαιμονισμένος θόρυβος των «πειραγμένων» κινητήρων του κόβει την ανάσα; Σε ποιο άθλημα ο θεατής τρέχει τόσο γρήγορα μαζί με τον οδηγό συναθλητή;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο σημερινός αγώνας DRIFT ήταν ο πιο θεαματικός του 2017 και οι μάχες μεταξύ των αθλητών έκριναν το πρωτάθλημα και αυτό γιατί η Α. ΛΕ.ΞΑΝΘΗΣ κατάφερε να κάνει τον συγκεκριμένο αγώνα. Οι συμμετοχές ήταν από όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωση άψογη από όλες τις πλευρές. Ο κόσμος αρκετός παρόλο που ήταν μία «φορτωμένη» μέρα από εκδηλώσεις στην Ξάνθη όπως ο ημιμαραθώνιος, οι εκλογές στο δικηγορικό σύλλογο και στο επιμελητήριο, παρόλα αυτά πολλοί ήταν οι νέοι κυρίως που παρακολούθησαν το υπερθέαμα στα Πηγάδια. Καταγράψαμε την παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Στέλιου Μωραίτη και του Περιφερειακού Συμβούλου Μ. Αμοιρίδη.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ Α.Λ.Ε.Ξ.

«Ο πρόεδρος, το ΔΣ και τα μέλη της Α.ΛΕ.Ξ., αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους χορηγούς μας, δημόσια, αλλά και τον καθένα προσωπικά, για την αμέριστη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια της λέσχης μας, για την ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την προβολή και ανάπτυξη της περιοχής μας. Προτρέπουμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου σπορ, να υποστηρίζουμε όποτε είναι εφικτό, όλους αυτούς τους χορηγούς μας, που αποτελούν πυλώνα και δύναμη της αυτοκινητιστικης λέσχης Ξάνθης».