GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Την ίδια τύχη με την Ξάνθη και η οδός Μακεδονομάχων

Την ίδια τύχη με την Ξάνθη και η οδός Μακεδονομάχων Η εγκατάλειψη, η προχειροδουλειά και η αδιαφορία του δήμου Ξάνθης που καταγράφετε στο...


Την ίδια τύχη με την Ξάνθη και η οδός Μακεδονομάχων

Η εγκατάλειψη, η προχειροδουλειά και η αδιαφορία του δήμου Ξάνθης που καταγράφετε στο κλειστό κολυμβητήριο, τις κλειστές παιδικές χαρές, την μη μείωση των δημοτικών τελών, το ακριβό νερό και ότι άλλο βάνει ο νους του ανθρώπου που είναι χρηστικό στην καθημερινότητα του, η στασιμότητα είναι γεγονός.
Ακριβώς την ίδια εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει και η οδός Μακεδονομάχων που συναντιέται με την Σάρδεων. Έντονα τα σημάδια της αδιαφορίας του δήμου αφού εκεί που έπρεπε να έχει σπαρμένα δένδρα έχει λακκούβες και κει που είχε μεγάλα και σκιερά δένδρα είναι κομμένα και κρύβουν κινδύνους για τους περαστικούς. Όσο για τα πεζοδρόμια ούτε λόγος να γίνεται. Ανύπαρκτα, επικίνδυνα για τους πεζούς.

Στην μία πλευρά σακατεμένα πεζοδρόμια, βρώμικα και χωρίς δένδρα και από την άλλη η ζούγκλα όπου μπορεί να κρυφτεί κάθε ζωντανό.

Οι λίγοι περαστικοί κάτοικοι, δεν τολμούν να περνούν λόγω της ερημιάς, γκρινιάζουν, αλλά ποιος τους ακούει; Όπως μας λέει ένας συνδημότης μας που μένει στην Μακεδονομάχων, ήρθε το συνεργείο του Δήμου, έκοψε ένα δένδρο αλλά άφησε τον κομμένο κορμό να εξέχει 30 με 40 πόντους πάνω από το πεζοδρόμιο με ότι κινδύνους αυτό κρύβει για τους περαστικούς και κυρίως για τα παιδιά που επιλέγουν την Μακεδονομάχων για να πάνε στο σχολικό συγκρότημα που βρίσκεται στην Σάρδεων.

Να εξηγήσουμε στην δημοτική αρχή ότι εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση. Εμείς μεταφέρουμε τα παράπονα των συνδημοτών μας και καυτηριάζουμε πολιτικές που όχι μόνο δεν βοηθούν τους συμπολίτες μας, αλλά κάποιες παρεμβάσεις του δήμου μπορεί να αποβούν μοιραίες λόγω της «τσαπατσουλιάς» και της έλλειψης ελέγχου από τους πολιτικούς προϊσταμένους των υπαλλήλων του δήμου Ξάνθης.