GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επιστολή Μούρκα Κυριακίδη. Ποιον είχε αποδέκτη;

Η ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ; Σε ποιόν απευθύνονταν η επιστολή των δύο συμβούλων της παράταξης Δημαρχόπουλου...

Η ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ;

Σε ποιόν απευθύνονταν η επιστολή των δύο συμβούλων της παράταξης Δημαρχόπουλου; Στον ίδιο; Στους πολιτικούς αρχηγούς των άλλων παρατάξεων;

Το δεύτερο ερώτημα μάλλον αυταπαντάτε γιατί η όλη εικόνα που προσλαμβάνεται από την διοικούσα παράταξη τους βολεύει, κάνουν αντιπολίτευση οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις πλήν Κολάρου – όπως και όποτε θέλουν.Άρα μάλλον δεν είχε αποδέκτες η επιστολή Μούρκα Κυριακίδη τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Και όσο για τα ζόρια που τραβάει η κοινωνια και το αναφέρουν στην επιστολή τους θα έπρπε να ήταν δίπλα στην παράταξη Δημαρχόπουλου, να στήρηζαν την κοινωνία με όποιο προσωπικό πολιτικό κόστος. Άρα μάλλον λιγότερο τους ενδοιαφέρει η κοινωνία.

Ένα άλλο σημείο που είναι «οφ σάιτ» η επιστολή τους είανι ότι θα μπορούσαν κάλλιστα οι αντιφρονούντες και σαν αντιπολίτευση της συμπολίτευσης να πιέσουν τον δήμαρχο για το καλό της κοινωνίας. Ούτε αυτό έπρπαξαν οι αντιπολιτευόμενοι της συμπολίτευσης.

Άρα εκτιμούμε ότι τα ελατήρια των «αντιφρονούντων» για αυτην την συμπεριφορά τους δεν έχει μόνο πολιτικά πολιτικά κίνητρα.

Γιατί δεν ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο ο Χ. Μούρκας και ο Α. Κυριακίδης, να πάρουν τον λόγο και να τα πουν παρά μόνον έπιασαν και έγραψαν μία επιστολή;

Πάμε στο δια ταύτα: «Όχι αυτοσκοπός το 21».

Λένε οι σύμβουλοι της παράταξης Δημαρχόπουλου Μούρκας και Κυριακίδης. Οι δύο σύμβουλοι της παράταξης Δημαρχόπουλου Χ. Μούρκας και Α. Κυριακίδης, έστειλαν στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου μία επιστολή να αναγνωσθεί στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας σαφέστατα ο αριθμός των ψήφων που απαιτείται, δηλαδή 21, για να περάσουν τα θέματα με τα δημοτικά τέλει, να μην είναι αυτοσκοπός στην παρούσα συνεδρίαση. Ζητώντας από όλους τους αρχηγούς των παρατάξεων και τον δήμαρχο συναίνεση.

Η κίνηση των δύο συμβούλων της συμπολίτευσης προφανώς έχει πολλές αναγνώσεις.

Άλλες θετικές και άλλες αρνητικές και ακόμη περισσότερα ερωτήματα. Εδώ θα πρέπει να τονισθεί ότι πολλά από τα μέλη της παράταξης Δημαρχόπουλου, όσα του έμειναν, είναι έξω φρενών με την εν γένει συμπεριφορά των «στασιαστών».

Εν πάση περιπτώσει οι σύμβουλοι έκριναν ότι έτσι έρπε να κάνουν και το έκαναν. Είχε αποτέλεσμα αυτή η πρωτοβουλία τους; Εκ του αποτελέσματος όχι, αφού τελικά τα δημοτικά τέλη δεν «πέρασαν» και το μαγικό νούμερο 21 δεν ακούστηκε για μία ακόμη φορά.

Ήξεραν οι κ.κ. Μούρκας και Κυριακίδης ότι δεν θα εισακουστούν;

Το ήξεραν.

Τότε γιατί το έκαναν;

Μήπως τελικά σκοπός της επιστολή που αναγνώστηκε στο δημοτικό συμβούλιο δεν ήταν η συναίνεση;

Μήπως ξεκάθαρα είχε προορισμό αυτή η επιστολή στον δήμαρχο; Μήπως εμμέσως πλην σαφώς ζητάνε από τον δήμαρχο να βάλλει νερό στο κρασί του σε όλες τις εκφάνσεις της διοίκησης του ακόμη και απέναντι στους «αντιφρονούντες», στέλνοντας του ευθέως το μήνυμα ότι οι ίδιοι είναι έτοιμοι να συζητήσουν μαζί του και να τα «βρούνε»; Το ερώτημα πλέον είναι τι θα κάνει ο δήμαρχος; Θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους «αντιφρονούντες»; Θ προσπαθήσει να τα «βρει» μαζί τους στην λογική ότι ο Δημαρχόπουλος έχει και το καρπούζι αλλά και το μαχαίρι;

Διαφορετικά δεν μπορεί κανένας να δει το μέλλον αυτής της «σχέσης» με δεδομένο ότι πλέον η «δεδηλωμένη» έχει πάει προ πολλού περίπατο.