GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα πιο χρήσιμα δώρα για τη μαμά και το νεογέννητο

Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πολύ γλυκά και συγκινούν τις νέες μαμάδες αλλά αν θέλετε να κάνετε ένα πιο πρακτικό δώρο τότε πρέπει...

Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πολύ γλυκά και συγκινούν τις νέες μαμάδες αλλά αν θέλετε να κάνετε ένα πιο πρακτικό δώρο τότε πρέπει να σκεφτείτε κάτι πιο πρωτότυπο.

Κάθε νέος γονιός θα χρειαστεί πράγματα για το μωρό του οπότε αν θέλετε και μπορείτε, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε με τη σειρά σας ένα χρήσιμο δώρο… Πάρτε μερικές ιδέες…

1. Πάνες
Κι όμως είναι ίσως το πιο χρήσιμο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε μια νέα μαμά. Τον πρώτο καιρό της ζωής του, ένα μωρό χρειάζεται τόσες πάνες για αλλαγή ώστε αν πάρετε ένα-δυο πακέτα, οι γονείς θα σας ευγνωμονούν.

2. Βραδινά φωτάκια
Είναι κάτι που δεν σκέφτονται πολλοί, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Υπάρχουν ειδικά φωτάκια με σχέδια που ομορφαίνουν το δωμάτιο του μωρού, όταν κλείνουν τα άλλα φώτα.

3. Σεντόνια για την κούνια
Θα χρειαστούν πολλά για να αλλάζουν συχνά οπότε πάντα ένα σεντονάκι και γενικά προίκα μωρού θα φανούν πολύ χρήσιμα αν τα επιλέξετε.

4. Μαξιλάρι θηλασμού
Το συγκεκριμένο θα βοηθήσει πολύ τη νέα μαμά αλλά είναι καλύτερο να το αγοράσετε αφού πρώτα την ρωτήσετε αν το έχει και κατά πόσο θα το χρειαστεί. Με το συγκεκριμένο μαξιλάρι μπορεί πάντα να έχει το μωρό στην κατάλληλη θέση οπότε σίγουρα είναι ένα δώρο που θα φανεί χρήσιμο στη μητέρα..