GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ιρφάν Χατζηγκενέ: «Ενωμένοι για ένα καλύτερο μέλλον»

Ιρφάν Χατζηγκενέ: «Ενωμένοι για ένα καλύτερο μέλλον» Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας, θα έπρεπε ως παράταξη αλλά πάνω ...


Ιρφάν Χατζηγκενέ: «Ενωμένοι για ένα καλύτερο μέλλον»

Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας, θα έπρεπε ως παράταξη αλλά πάνω από όλα ως συνειδητοποιημένοι πολίτες, να είμαστε συσπειρωμένοι και να συμπράττουμε, μόνο για το κοινό καλό. Δε χωρούν διχόνοιες, δε χωρούν ρήξεις, δε χωρούν ανούσιες αντιπαραθέσεις, που πηγάζουν από το σαράκι της εξουσίας και των συμφερόντων, που κατατρώει τα στελέχη ισχύος της τοπικής μας κοινωνίας.

Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι μαζί με συλλογικές προσπάθειες μπορούμε να φτιάξουμε το μέλλον, που ονειρεύονται τα παιδιά μας, στηρίζοντας την ιδεολογία και τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας.

Αγώνας που ως σκοπό έχει τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσα από επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα, τη μείωση της αβάσταχτης φορολογίας και την βοήθεια των ευπαθών ομάδων, έτσι ώστε να πάρουν ανάσα και να ορθοποδήσουν.

Αν θέλουμε να πάμε μπροστά και να έχουμε αναπτυξιακή πορεία σαν ευρωπαϊκή χώρα, θα πρέπει να τηρούμε κατά γράμμα τα ιδεώδη αλλά και να προστατεύουμε το όραμα, που χρόνια πρεσβεύει ο συνδυασμός μας, εφαρμόζοντάς τα και σε τοπικό επίπεδο.

Πιστεύουμε στον νέο αρχηγό του κόμματός μας, ο οποίος με φιλοδοξίες, με πίστη και αφοσίωση κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία και είναι αποφασισμένος βήμα προς βήμα να υλοποιήσει κάθε πρωτοποριακό μεταρρυθμιστικό σχέδιό του προς όφελός της. Εμείς θα πρέπει με τη σειρά μας κι από το δικό μας μετερίζι να δώσουμε χέρι βοηθείας, να βάλουμε ένα λιθαράκι και να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια.

ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ