GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Προϊόν στυγνής υπερφορολόγησης το δήθεν κοινωνικό μέρισμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

«Αφού διέλυσε την οικονομία και φτωχοποίησε την κοινωνία η Κυβέρνηση έρχεται, τώρα, να πανηγυρίσει την υπέρβαση των στόχων δίνοντας πίσω ...


«Αφού διέλυσε την οικονομία και φτωχοποίησε την κοινωνία η Κυβέρνηση έρχεται, τώρα, να πανηγυρίσει την υπέρβαση των στόχων δίνοντας πίσω “ψίχουλα” από τα δεκάδες δις που άρπαξε από τους Έλληνες φορολογούμενους.

Οι κύριοι της Κυβέρνησης μπορούν να προπαγανδίζουν παραληρηματικά όσο θέλουν, ωστόσο η πραγματικότητα αποδεικνύει τα ψέματα και την πολιτική τους ένδεια.

Η αλήθεια είναι πως το κοινωνικό μέρισμα είναι μόλις τα 720 εκατ. ευρώ. Τα υπόλοιπα 315 εκατ. είναι υποχρεωτική επιστροφή χρημάτων σε συνταξιούχους από χρήματα που η Κυβέρνηση τους πήρε παράνομα και 350 εκατ. ευρώ είναι η ενίσχυση της Δ.Ε.Η. εξαιτίας της διαχειριστικής ανικανότητας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η αλήθεια είναι πως μόνο φέτος επιβλήθηκαν μέτρα ύψους 2,7 δις ευρώ, με τα επιστρεφόμενα 700 εκατ. να αντιστοιχούν μόνο στο ¼!

Η αλήθεια είναι πως συνολικά από το 2015 με τις φορομπηχτικές πολιτικές τους υφάρπαξαν 9,4 δις ευρώ, ενώ 5,1 δις θα επιβληθούν το 2019 και το 2020 με τη μείωση του αφορολογήτου και τις περικοπές των συντάξεων. Το σύνολο των μέτρων της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου φτάνει τα 14,5 δις ευρώ!

Δεν είχαμε, λοιπόν, καμία υπεραπόδοση, της οικονομίας. Είχαμε απλά στυγνή και σκληρή υπερφορολόγηση. Οι πολίτες, όμως, δεν εξαπατώνται, γνωρίζουν πως κανένα ψηφοθηρικό επίδομα δε θα τους βγάλει από τα αδιέξοδα της μιζέριας και της φτωχοποίησης που τους επέβαλε η Κυβέρνηση. Όπως, επίσης, γνωρίζουν πως μόνη πηγή φωτός σε αυτό το σκοταδιστικό καθεστώς αποτελεί η πολική αλλαγή και μια νέα κυβέρνηση της ΝΔ».