GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Παντός καιρού» ο Π. Ταρενίδης

«Παντός καιρού» ο Π. Ταρενίδης Να καταθέσουμε και την δική μας εκτίμηση για το ζήτημα του γραφείου πολιτικής προστασίας που διαβάσαμε τις...


«Παντός καιρού» ο Π. Ταρενίδης

Να καταθέσουμε και την δική μας εκτίμηση για το ζήτημα του γραφείου πολιτικής προστασίας που διαβάσαμε τις θέσεις του κ. Καφούτη ο οποίος έχει δίκιο ότι πρέπει να υπάρχει γραφείο, Πολιτικής Προστασίας στον δήμο Ξάνθης και να μπαίνει στον γενικότερο σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας του Νομού. Υποθέτουμε ότι τυπικά τουλάχιστον, έτσι θα πρέπει να είναι. Όμως για τον δήμο Ξάνθης υπάρχει μία μικρή διαφορά σε ότι αφορά τον Παναγιώτη Ταρενίδη και δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε τον συνήγορο του αλλά … Μέχρι σήμερα όπου και όταν χρειάστηκε ο Π. Ταρενίδης ήταν παρών και στο πόδι σε ώρες που όλοι οι άλλοι υπεύθυνοι αναρωτιόντουσαν αν χιόνισε ή έβρεξε ή πήρε φωτιά κάπου. Ο Π. Ταρενίδης ήταν παρόντας όπου και όταν χρειαζόταν και αυτό το έχει αποδείξει. Μπορεί για τυπικούς λόγους να χρειάζεται ένα γραφείο και κάποιος υπάλληλος για να διεκπεραιώνει την γραφική δουλειά αλλά τους Ξανθιώτες τους ενδιαφέρει η ουσία και η ουσία είναι ότι ο Π. Ταρενίδης είναι «παντός καιρού» και το έχει αποδείξει. Αν κάποια στιγμή τον αντικαταστήσει ο δήμαρχος, τότε μπορεί να χρειαστεί γραφείο Πολιτικής Προστασίας.

Όλα αυτά τα γράφουμε γιατί κυνηγώντας το ρεπορτάζ όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες ο Π. Ταρενίδης ήταν παρών.