GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κίνηση ανθρωπιάς για την στήριξη των πληγέντων στην Μάνδρα Αττικής. ΒΟΗΘΗΣΤΕ

Λάβαμε αυτό το μήνυμα «τους «Κατασκηνωτές» και το κοινοποιούμε. Είναι μία κίνηση ανθρωπιάς που πρέπει να στηριχθεί από όλους. «Από εχθέ...

Λάβαμε αυτό το μήνυμα «τους «Κατασκηνωτές» και το κοινοποιούμε. Είναι μία κίνηση ανθρωπιάς που πρέπει να στηριχθεί από όλους.

«Από εχθές γίνονται συντονισμένες προσπάθειες από ιδιώτες, απλό κόσμο που θέλει να βοηθήσει τους πληγέντες από την θεομηνία της Δυτικής Αττικής, με ότι μπορεί να διαθέσει ο καθένας,κυρίως είδη ρουχισμού αλλά και τρόφιμα. Σε αυτήν την προσπάθεια λοιπόν θα θέλαμε να σας καλέσουμε, βοηθώντας ο καθένας, η καθεμιά όπως μπορεί!

Το συντονιστικό έργο είναι δύσκολο,άλλα ο σκοπός είναι να κάνουμε την ζωη αυτών των ανθρώπων λίγο καλύτερη. Ζωές χάθηκαν,σπίτια,περιουσίες και κόποι μιας ζωής…

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι το Σπιτάκι Τέχνης & Έκφρασης του Συλλόγου των Κατασκηνωτών θα είναι το σημείο όπου θα μπορείτε να προσφέρετε σε αυτούς τους ανθρώπους ότι μπορείτε! Πριν λίγο είχαμε ενημέρωση ότι τα ΕΛΤΑ θα διανείμουν τα πράγματα δωρεάν.

Την Κυριακή 19/11 και απο τις 10:30 το πρωί θα είμαστε εκέι βάζοντας ο καθένας ότι μπορεί!
Το Σπιτάκι Τέχνης Έκφρασης & Πολιτισμού των Κατασκηνωτών βρίσκεται στην καρδιά της Παλιάς Πόλης στην γωνία των οδών Δημάρχου Φίλιππου Αμοιρίδη και Ιωακείμ Σγουρού.