GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Κρατικής Υπηρεσίας Υδάτων της Τουρκίας στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της κρατικής υπηρεσίας υδάτων της Τουρκίας επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς στο Νο...



Συνάντηση με αντιπροσωπεία της κρατικής υπηρεσίας υδάτων της Τουρκίας επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης το πρωί της Παρασκευής .

Σκοπός της συνάντησης η ενημέρωση των αρμόδιων υπηρεσιών για τις ενέργειες που κάνουν οι Τούρκοι στην όχθη του ποταμού Έβρου αναφορικά με τον σχεδιασμό για αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής ενόψει της χειμερινής περιόδου, και την αντιμετώπιση τυχόν πλημμυρικών φαινομένων

“Αυτό που προέχει είναι η διασφάλιση των ανθρώπων και στόχος της συνάντησης είναι η αλληλοενημέρωση ενώ συνάντηση των Τούρκων έγινε και με τη Βουλγαρική πλευρά προκειμένου να ενημερωθούν για τα έργα που έχουν γίνει εκεί” επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου.

Από την πλευρά του, ο Σερκαν Γκεντζ, Υποδιευθυντής της Κρατικής Υπηρεσίας Υδάτων της Αδριανούπολης, δήλωσε πως το πρόβλημα των πλημμυρών αφορά και τη δική του χώρα, και πρέπει από κοινού να βρεθεί μια λύση.