GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χωρισμένη σε δύο γκρουπ συνέχισε την προετοιμασία της η Ξάνθη

Χωρισμένη σε δύο γκρουπ συνέχισε την προετοιμασία της η Ξάνθη Το φινάλε της 10ης αγωνιστικής βρίσκει την Xanthi FC στη μέση του βαθμολογι...


Χωρισμένη σε δύο γκρουπ συνέχισε την προετοιμασία της η Ξάνθη

Το φινάλε της 10ης αγωνιστικής βρίσκει την Xanthi FC στη μέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς βρίσκεται στην 7η θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 13 βαθμούς. Το 0-2 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού επανέφερε την ξανθιώτικη ομάδα στην τροχιά των νικών με τους παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς να παίρνουν την 3η φετινή νίκη, μετά τις επιτυχίες σε Χανιά και Κέρκυρα.

Η αποστολή της Xanthi FC επέστρεψε στην βάση της και μετά το ρεπό της Κυριακής, το μεσημέρι της Δευτέρας ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επόμενη αναμέτρηση, αυτή σε δύο εβδομάδες με αντίπαλο τον Πανιώνιο μετά την διακοπή στο πρωτάθλημα την ερχόμενη εβδομάδα, λόγω Εθνικών ομάδων.

Το προπονητικό επιτελείο μετά την ομιλία του, χώρισε σε δύο υποομάδες τους ποδοσφαιριστές, με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατιάτικου αγώνα να ακολουθούν ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης, παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τακτική.

Ο Χόρχε Κασάδο στην αναμέτρηση στο Αγρίνιο δέχθηκε την 4η κίτρινη κάρτα κι ως εκ τούτου αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λάρισα εκτός έδρας. Για τον ίδιο λόγο, θα απουσιάσει ο Χρήστος Λισγάρας (11η αγ. Xanthi FC – Πανιώνιος) και ο Δήμος Μπαξεβανίδης (12η αγ. ΠΑΣ Γιάννινα – Xanthi FC). Στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού Αντώνη Νικοπολίδη είναι ο ποδοσφαιριστής της Xanthi FC Πέτρος Ορφανίδης καθώς βρίσκεται στα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τον αγώνα με την αντίστοιχη της Κροατίας στις 13/11/2017 (Γήπεδο Τούμπας, 16:30) για την προκριματική φάση του UEFA EURO U-21 2017-2019.