GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ιρφάν Χατζηγκενέ: «Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά, έλεγε ο Θραξ φιλόσοφος Δημόκριτος»

Ιρφάν Χατζηγκενέ: «Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά, έλεγε ο Θραξ φιλόσοφος Δημόκριτος» Ο κύριος Αθανασιάδης κάνει αναφορά για αποστά...


Ιρφάν Χατζηγκενέ:
«Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά, έλεγε ο Θραξ φιλόσοφος Δημόκριτος»


Ο κύριος Αθανασιάδης κάνει αναφορά για αποστάτες, φωτογραφίζοντας με τα λόγια του εμένα κι έναν ακόμη συνάδελφό μου.

Ο ίδιος του ξεχνά, ότι ύστερα από πολυάριθμες προεκλογικές επισκέψεις, που πραγματοποίησε σε τοπικές επιχειρήσεις, μη έχοντας την απαραίτητη στήριξη από τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνθηκε, ώστε να δημιουργήσει έναν συνδυασμό, στράφηκε προς εμένα, με σκοπό τη συνεργασία μας. Θέλω να επισημάνω και να υπενθυμίσω, ότι ο συνάδελφός μου και εγώ ανήκαμε σε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, παρόλα αυτά αποδεχτήκαμε την πρόταση συνεργασίας θέλοντας να συμπράξουμε για το κοινό καλό.

Την κρίσιμη ώρα όμως της αρχαιρεσίας και ενώ προσωπικά του είχα παραχωρήσει όλες τις θέσεις, τα αξιώματα και τα δικαιώματά μου, ο κύριος Αθανασιάδης την τελευταία στιγμή έκανε πίσω.

Εν συνεχεία και κατόπιν αυτού του γεγονότος, επιθυμώντας διακαώς να συνεχίσω την πορεία και τον αγώνα, προς όφελος του Επιμελητηριακού Θεσμού, αποδέχτηκα την νέα πρόταση συνεργασίας που μου έκανε ο κύριος Μωραΐτης. Ακόμη και ο τότε γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κύριος Μιχάλης Καρχιμάκης, κατόπιν συζήτησης και εφόσον του εξιστόρησα τα γεγονότα ως είχαν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του, με προέτρεψε να συνεχίσω.

Η εξαετής πορεία μας πλάι στον κύριο Μωραΐτη και οι πράξεις μας προς όφελος των πολιτών όχι μόνο τοπικά αλλά και πανελλαδικά (βλ. υπόθεση ΑΕΠΙ ), αναιρούν όλους τους τραγικούς και προσβλητικούς ισχυρισμούς του κυρίου Αθανασιάδη περί προδοσίας.

Τέλος, αποστάτες κύριε Αθανασιάδη, δεν είναι οι πολλοί που συνεργάζονται ώστε να ασκήσουν τη συμπολίτευση και την αντιπολίτευση τιμώντας τους ψηφοφόρους αλλά αυτοί, που για προσωπικά τους συμφέροντα καταθέτουν τα όπλα εν μέσω μάχης και τρέπονται σε φυγή, προσβάλλοντας τους ανθρώπους που τους τίμησαν. Αυτοί οι οποίοι συνεργάζονται και πετυχαίνουν έργα όπως τα δικά μας, είναι αξιέπαινοι!

Είμαστε περήφανοι λοιπόν, που συνεργαστήκαμε όλοι μαζί -πλην ενός- με τον κύριο Μωραΐτη για το επιχειρείν της πόλης μας.

ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ 
Α’ Αντιπρόεδρος ΕΒΕ Ξάνθης