GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί οι οποίοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία στην Ορεστιάδα

Συνελήφθησαν χθες, (12-11-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ορεστιάδας, δύο (2) ...

Συνελήφθησαν χθες, (12-11-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 42 και 25 ετών, διότι μαζί με άγνωστο συνεργό τους, ο οποίος διέφυγε και αναζητείται, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από προστρέξαντες αστυνομικούς. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σιδηρολοστός και ένας ανιχνευτής μετάλλων.

Παράλληλα συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, 44χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας μία τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 365 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη κατοχή του δράστη βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στην δικαιούχο τους.