GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανησυχία στη Σαμοθράκη για τη διακοπή δρομολογίων του ΣΑΟΣ ΙΙ

Χωρίς συγκοινωνία κινδυνεύει να μείνει η Σαμοθράκη καθώς το Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ θα είναι σε ακινησία από τις 6 Νοεμβρίου και για δύο μήνες λ...



Χωρίς συγκοινωνία κινδυνεύει να μείνει η Σαμοθράκη καθώς το Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ θα είναι σε ακινησία από τις 6 Νοεμβρίου και για δύο μήνες λόγω γενικής επισκευής και ακόμα δεν έχει βρεθεί πλοίο για αντικατάσταση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σαμοθράκης, στο θέμα της αντικατάστασης του Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ λόγω της ακινησίας του που ξεκινάει από αύριο Δευτέρα, η κατάσταση μέχρι την Κυριακή απόγευμα, έχει ως εξής:
Μέχρι την Κυριακή 5/11/2017 δεν έχει βρεθεί λύση.

Οι επαφές του Δημάρχου Σαμοθράκης με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας, γενικό γραμματέα, Υφυπουργό και Υπουργό πραγματοποιούνται από την αρχή της γνωστοποίησης της ημερομηνίας της ακινησίας του πλοίου σε καθημερινή βάση.

Το Υπουργείο προσπαθεί να βρει λύση αναζητώντας πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ, κάτι που μέχρι σήμερα δεν απέδωσε. Η επικοινωνία θα συνεχιστεί και αύριο Δευτέρα με πιθανότητα καλύτερης είδησης.

Ο Δήμος Σαμοθράκης με επείγουσα γραπτή επικοινωνία ζήτησε από την εταιρεία SAOS FERRIES να αναβάλλει κατά μια τουλάχιστον εβδομάδα την ακινησία τους ΣΑΟΣ ΙΙ. Ωστόσο το θέμα για την εταιρεία είναι περίπλοκο για λόγους ασφάλειας και προγραμματισμού, όπως απάντησε εκπρόσωπός της.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αθανάσιος Βίτσας «Σε κάθε περίπτωση αυτό που έχει σημασία για το Δήμο είναι ότι χωρίς τη δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων οι αντοχές μας θα εξαντληθούν πολύ σύντομα. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε σε όλες τις κατευθύνσεις και όσο χρειάζεται για να λυθεί το πρόβλημα και θα λυθεί».