GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Αμφίπολης – Καβάλας, λόγω εργασιών αποξήλωσης – τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας

Αποφασίστηκε ο περιορισμός κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Αμφίπολης – Καβάλας, στο τμήμα από χ/θ 54,630 (διασταύρωση Σταυρού Αμυ...


Αποφασίστηκε ο περιορισμός κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Αμφίπολης – Καβάλας, στο τμήμα από χ/θ 54,630 (διασταύρωση Σταυρού Αμυγδαλεώνα) μέχρι χ/θ 57,300 (ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ), εκ περιτροπής στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του κάθε ρεύματος, με τους εξής όρους:

(α) Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα δε θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων αλλά θα περιορίζεται το πλάτος του ρεύματος κυκλοφορίας και αυτή θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, ανάλογα με το τμήμα του οδοστρώματος στο οποίο θα πραγματοποιούνται οι εργασίες, σύμφωνα και με την υπάρχουσα σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου.

(β) Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από 07-11-2017 έως και 24-11-2017 μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και συγκεκριμένα κατά τις ώρες 07.00-19.00, ανάλογα και με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, ενώ μετά το πέρας των εργασιών, καθημερινά και με ευθύνη του αναδόχου, θα αποσύρεται η σήμανση και η οδός θα αποδίδεται πλήρως στην κυκλοφορία.

Με ευθύνη του αρμόδιου φορέα για την εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή πρόκλησης κινδύνου στους χρήστες της οδού, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τη διάρκεια της νύκτας, ενώ η σήμανση θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/1999 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/2007 «Τροποποιήσεις διατάξεων του Κ.Ο.Κ.» και την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/οικ/502/2003/9-7-2003 Απόφαση Υφυπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Φ.Ε.Κ. 946-Β΄).

Το πιο πάνω μέτρο είναι προσωρινό και παύει να ισχύει μετά το πέρας των εργασιών, ενώ δύναται να παραταθεί η ισχύς του σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν οι εργασίες.