GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αυτή την ώρα στα Κιμμέρια με αρνάκι γάλακτος προσφορά του Μπογιάρ , γλεντάει (;) ο Δήμαρχος Ξάνθης το αυτοδιοικητικό διαζύγιο από Τσέπελη και Πυρνάρη.

Στα Κιμμέρια όπως πληροφορίες μας αναφέρουν, γλεντάει ο Δήμαρχος Ξάνθης με αρνάκι γάλακτος εδώ και μια ώρα περίπου. Το ψητό είναι προσφορ...


Στα Κιμμέρια όπως πληροφορίες μας αναφέρουν, γλεντάει ο Δήμαρχος Ξάνθης με αρνάκι γάλακτος εδώ και μια ώρα περίπου. Το ψητό είναι προσφορά του Δημοτικού Συμβούλου Μπογιάρ, μιας και του το είχε τάξει εδώ και πολύ καιρό. Μετά από ένα κουραστικό δεκαήμερο , απανωτών προβλημάτων για τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο με αποκορύφωμα τη μη απαρτία για ψήφιση θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο της προηγούμενης εβδομάδας , ήρθε η ώρα για χαλάρωση και αναθέρμανση σχέσεων με δημοτικούς συμβούλους τους οποίους θεωρούσε δεδομένους. Στο τραπέζι όπως μάθαμε παραβρίσκονται και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης. Το ερώτημα βέβαια είναι αν ο Δήμαρχος γιορτάζει με το γλέντι αυτό το αυτοδιοικητικό διαζύγιο από τους Τσέπελη , Πυρνάρη ή αν με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να καταπιεί τόσο τα όσα ανέφερε στην ανακοίνωση του ο Μ. Τσέπελης , όσο και το εξώδικο που έλαβε από την Ειρήνη Πυρνάρη για τη διαγραφή της.