GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ελπίζουμε να μην πάθουμε ότι οι κάτοικοι της Μάνδρας Αττικής

Σε μία προσπάθεια να θωρακίσει τον νομό ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης κάλεσε σε σύσκεψη το μεσημέρι της Πέμπτης το Συντονιστ...


Σε μία προσπάθεια να θωρακίσει τον νομό ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης κάλεσε σε σύσκεψη το μεσημέρι της Πέμπτης το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας όπου συζητήθηκαν με τους αρμόδιους φορείς τα προβλήματα και οι λύσεις που προτάθηκαν.

Σύμφωνα με τον Κ. Ζαγναφέρη η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με το βλέμμα όλων στραμμένο στην Μάνδρα Αττικής όπου τα έντονα καιρικά φαινόμενα πήραν μαζί τους και ζωές αθώων πολιτών και πλήρωσαν τις παραλήψεις των θεσμών και φορέων. Συλλυπήθηκε τους ανθρώπους που χάθηκαν και ευχήθηκε κουράγιο στις οικογένειες.

Σε ότι αφορά την θωράκιση της Ξάνθης ανέφερε ότι συζητήθηκε ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των υπηρεσιών και φορέων την ώρα της επέμβασης και στήριξης των πολιτών καθώς επίσης εξετάστηκαν τα διατιθέμενα μέσα και χρήματα σημειώνοντας ότι κάθε χρόνο μειώνονται.

Παρόλα αυτά τόνισε έγινε ο απαραίτητος έλεγχος για τα μπαζωμένα ρέματα και ευελπιστεί σε κάτι όχι πολύ ακραίο. Η προμήθεια του αλατιού είναι προγραμματισμένη να γίνει τα εκχιονιστικά είναι συντηρημένα. Ο Κ. Ζαγναφέρης σημείωσε ότι μπορεί η πολιτεία να μην στηρίζει με μέσα και χρήματα τους φορείς που παρεμβαίνουν σε περίπτωση ανάγκης, αλλά η Ξάνθη έχει την τύχη να είναι θωρακισμένη από τους Εθελοντές. Τους ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά σημειώνοντας ότι το έργο που παράγουν οι εθελοντικές ομάδες δεν παράγεται σε καμία πόλη της Ελλάδος.