GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τέσσερις υπουργοί θα επισκεφθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Τέσσερις υπουργοί θα επισκεφθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους θα συζ...


Τέσσερις υπουργοί θα επισκεφθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους θα συζητηθούν θέματα συνεργασιών


Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 αναμένεται να επισκεφθούν το κτίριο Διοίκησης του Δ.Π.Θ. μέλη της Κυβέρνησης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

12:00: Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης. Ο κ. Χρήστος Σπίρτζης είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα συζητηθούν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με στόχο την ανάπτυξη κοινών προγραμμάτων, μελετών και ερευνητικών σχεδίων στους τομείς των μεταφορών, των επικοινωνιών και των έργων υποδομής.

16:00: Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του προγραμματίστηκε η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

17:30: Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου. Ο κ. Υπουργός θα παραστεί σε έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στη συνέχεια κάθε επίσκεψης θα παραχωρηθεί κοινή συνέντευξη τύπου από τους κυρίους Υπουργούς και τον Πρυτανεύοντα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Σταύρο Τουλουπίδη, στο κτίριο Διοίκησης του Ιδρύματος, στην πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής. Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κώστας Φωτάκης θα επισκεφθεί το Εργαστήριο Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Δ.Π.Θ, στην Αλεξανδρούπολη.