GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Μπούλινγκ» της Άγκυρας στην Θράκη. Αμήχανη η Αθήνα

Συνεχίζει η Άκυρα να προκαλεί την Ελλάδα και να ασκεί στην ουσία «μπούλιγκ» στην Θράκη κάτω από το αμήχανο βλέμμα της κυβέρνησης. Την ...


Συνεχίζει η Άκυρα να προκαλεί την Ελλάδα και να ασκεί στην ουσία «μπούλιγκ» στην Θράκη κάτω από το αμήχανο βλέμμα της κυβέρνησης.

Την Ξάνθη επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος Τσβούσογλου και αφού μίλησε για τουρκική μειονότητα επισκέφτηκε τον ψευτομουφτή Ξάνθης.

Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης καταργώντας το πρωτόκολλο μέσα σε Ελληνικό Έδαφος, επισκέφτηκε τον παραχαράκτη των αρχών και θεσμών της Χώρας, τον ψευτομουφτή ο οποίος είναι κατηγορούμενος από τις Ελληνικές αρχές, στέλνοντας πλέον ξεκάθαρο μήνυμα στις δικαστικές αρχές ότι ο κατηγορούμενος ψευτομουφτής είναι υπό την προστασία της Άγκυρας.

Οι πληροφορίες ότι κάπου εδώ γύρω (Ξάνθη) βρισκόταν και ο υφυπουργός εξωτερικών Γ. Αμανατίδης σαν «αντίβαρο» στην επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου δεν επιβεβαιώθηκαν.

Αξίζει να τονιστεί ότι από τους πρώτους που έφτασαν στο σπίτι του ψευτομουφτή Ξάνθης για να περιμένει τον Τούρκο Αξιωματούχο ήταν ο Χουσείν Ζειμπέκ βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου(;) καταστρατηγώντας το πρωτόκολλο στο όνομα της δήθεν «ιδιωτικής επίσκεψης» Τσαβούσογλου.

Δυστυχώς σήμερα δόθηκε ακόμη ένα ηχηρό μήνυμα της Άγκυρας στην Αθήνα, η οποία παρακολουθεί αμήχανη, αδύναμη να προστατεύσει το γόητρο των Θρακιωτών.

Η επίσκεψη Τσαβούσογλου σε συνδυασμό με τις παραβιάσεις στο Αιγαίο και τις σκληρές δηλώσεις από τον άλλο αντιπρόεδρο της κυβέρνηση για την Κύπρο ταυτόχρονα, σίγουρα δίνουν το μήνυμα σε αυτή τη γωνιά της υφηλίου όπου παίζονται τεράστια οικονομικά και γεωπολιτικά παιγνίδια.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με όσα γίνονται στην Χειμάρα από την Αλβανία, η Άγκυρα στέλνει το μήνυμα στους μεγάλους παίχτες ότι κακώς ποντάρουν στην Ελλάδα. Με αυτές τις συμπεριφορές οι Τούρκοι παρουσιάζουν την Χώρα μας σαν ένα κουτσό άλογο όπου στην γεωστρατηγική κούρσα που ξεκίνησε στην περιοχή μας λόγω των ενεργειακών κοιτασμάτων η Ελλάδα θα φτάσει δεύτερη.

Ειλικρινά πλέον κανένας δεν γνωρίζει πώς αυτό το κομμάτι της διπλωματίας θα το παλέψει η Αθήνα.

Εκείνο που καταγράφεται στην Θράκη είναι ότι οι Θρακιώτες, ένιωσαν για μία ακόμη φορά προδομένοι και απροστάτευτοι από την Αθήνα.