GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δεν απάντησε ο Π. Σγουρίδης. Βρέθηκε … αμελέτητος ή αντέγραψε τις προτάσεις των φορέων.

Δεν απάντησε ο Π. Σγουρίδης. Βρέθηκε … αμελέτητος ή αντέγραψε τις προτάσεις των φορέων. Προφανώς ο Π. Σγουρίδης δεν βρήκε χρόνο να μελετ...

Δεν απάντησε ο Π. Σγουρίδης. Βρέθηκε … αμελέτητος ή αντέγραψε τις προτάσεις των φορέων.

Προφανώς ο Π. Σγουρίδης δεν βρήκε χρόνο να μελετήσει τις προτάσεις για την ανάπτυξη της ΑΜΘ γιατί στην συνέντευξη που παραχώρησαν οι ΑΝΕΛ, δεν κατάφερε να πείσει για το ορθό της παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Η παρουσίαση των προτάσεων των ΑΝΕΛ από τον Π. Σγουρίδη ήταν γεμάτες ασάφειες, ακοστολόγητες και ένα καθαρά οικονομικό θέμα, επειδή δεν το γνώριζε, προσπάθησε να το περάσει στους δημοσιογράφους με πολιτικούς όρους, αοριστολογίες και συνθήματα.

Αναλώθηκε περισσότερο στο να δικαιολογήσει την συνύπαρξη του κόμματος του με τους οικονομικούς εγκληματίες του ΣΥΡΙΖΑ, παρά στην αυτού καθ εαυτού παρουσίαση της πρότασης ανασυγκρότησης της ανάπτυξης στην ΑΜΘ.

Ποιο συγκεκριμένα ο κ. Σγουρίδης δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στο ερώτημα της XanthiTimes.gr αν αυτές οι προτάσεις είναι κοστολογημένες, πότε θα αποδώσουν επίσης δεν εξήγησε επαρκώς πώς μπορεί να αναπτυχθεί το agrologististicks χωρίς οργανωμένη παραγωγή και μία υπερφορολόγηση στον πρωτογενή τομέα που ξεπερνάει το όριο των αντοχών των παραγωγών.

Επίσης ο κ. Σγουρίδης δεν ήταν σε θέση να απαντήσει πώς μπορεί όλη αυτή η ανάπτυξη να πραγματοποιηθεί σε βάθος 6ετίας όπως σημείωσε μετά από ερώτηση της XanthiTimes.gr, χωρίς χρηματοδότηση και μία γραφειοκρατία που στην κυριολεξία τσακίζει κόκκαλα.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που αφορά την συνθήκη Ραμσάρ η οποία είναι απαγορευτική για την ανάπτυξη των παραλιών του Νομού Ξάνθης, απάντησε γενικόλογα για ήπιες μορφές ανάπτυξης κάτι που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε τόσα χρόνια που υπάρχει αυτή η κατάσταση και είναι λογικό, όταν μία επιχείρηση στην Ξάνθη για να αδειοδοτηθεί μέσα σε Βιομηχανική Περιοχή απαιτούνται πάνω από δύο χρόνια λόγω της γραφειοκρατίας, ποιος επιχειρηματίας θα επενδύσει στην περιοχή και μέσα στα όρια της Συνθήκης Ραμσάρ που ο λιγότερος χρόνος για να αδειοδοτηθεί θα είναι 5-10 χρόνια. Άρα ο Π. Σγουρίδης είπε αυτά που είπε κατά την διάρκεια της συνέντευξης, απλά για να τα πει και να δηλώσει την παρουσία των ΑΝΕΛ στην προσπάθεια «ανάπτυξη» της ΑΜΘ.