GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αυτές οι μπότες που συνδυάζονται με όλα είναι ό,τι πιο χρήσιμο θα πάρεις φέτος

Αν υπάρχει ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που το χειμώνα βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή των καθημερινών εμφανίσεων, αυτό ε...

Αν υπάρχει ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που το χειμώνα βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή των καθημερινών εμφανίσεων, αυτό είναι οι μπότες.

Λίγο πριν κάνουμε τον στιλιστικό απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και καταγράψουμε όλες τις τάσεις που κέρδισαν την προτίμηση και την προσοχή μας, ας μιλήσουμε για τα παπούτσια που εγγυώνται σικ εμφανίσεις όλη την ημέρα

Τα παπούτσια που με ευελιξία μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ρούχα της χειμερινής γκαρνταρόμπας μας και μπορούν να μας βγάλουν από τη «δύσκολη» θέση.

Όταν οι καθημερινοί συνδυασμοί γίνονται «σπαζοκεφαλιά», υπάρχουν ασφαλείς επιλογές που μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε σίγουρες για την εμφάνισή μας, χωρίς προσπάθεια.

Αν στην γκαρνταρόμπα σας δεν περιλαμβάνεται αυτή τη σεζόν ένα ζευγάρι nude μπότες, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το εντάξετε και να κάνετε τη διαφορά.

Οι μπότες σε όλους τους ουδέτερους, γήινους τόνους, έχουν ακριβώς την ίδια στιλιστική αξία με τις all time classic μαύρες μπότες.

Οι nude μπότες είναι ιδανικές τόσο για πρωινές όσο και απογευματινές εμφανίσεις, μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα πανωφόρια σας (ένα μαύρο ή καμηλό παλτό), και βέβαια να δώσουν ένα luxurious άγγιγμα στο outfit σας.

Με άλλα λόγια, οι nude μπότες είναι ένα από τα κομμάτια-επένδυση της φετινής σεζόν.