GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ελλάς η χώρα της κλήρωσης

Ελλάς η χώρα της κλήρωσης. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου η Χώρα μας ήταν μία χώρα που η ζωή της εξαρτώντας από την τύχη και την κλ...


Ελλάς η χώρα της κλήρωσης.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου η Χώρα μας ήταν μία χώρα που η ζωή της εξαρτώντας από την τύχη και την κλήρωση.

Να θυμηθούμε το σλόγκαν ο ένας στους δύο κερδίζει; Ή το άλλο που οι μισοί Έλληνες πουλάνε λαχεία και οι άλλοι μισοί αγοράζουν; Ή να θυμηθούμε τους «κληρωτούς» άνδρες που πήγαιναν στον στρατό για να πολεμήσουν μετά από κλήρωση. Να θυμηθούμε ότι οι σημαιοφόροι κατά την διάρκεια των παρελάσεων θα παίρνουν την σημαία μετά από κλήρωση; Ή μήπως την εκλογή του Ξανθιώτη βουλευτή που η κληρωτίδα των εκλογών στάθηκε στο όνομά του; Εν πάση περιπτώσει η Ελλάδα για μία ακόμη φορά πρωτοτυπεί στην παγκοσμιότητα αφού λέει οι πολίτες δε θα πληρώνουν μόνο τους φόρους σε αυτό το κράτος αλλά θα κληρώνονται κιόλας και θα τους επιστρέφετε μετά από ΚΛΗΡΩΣΗ ένα ποσόν.

Δηλαδή κάτι σαν το ΠΡΟΠΟ ένα πράμα.

Δηλαδή οι ληστές που παριστάνουν τους κυβερνήτες σε αυτόν τον τόπο. Αφού σου πάρουν 10, σου δίνουν το ένα πίσω μέσω … κληρωτίδας.

Αυτοί ήμασταν, αυτοί είμαστε και όσο ψηφίζουμε ανίκανους αυτοί θα είμαστε για πάντα.

Ξεκινά αύριο 30 Νοεμβρίου η λοταρία αποδείξεων, η οποία και θα μοιράσει 1 εκατ ευρώ. Συγκεκριμένα 1.000 τυχεροί ..
θα λάβουν από 1.000 ευρώ ο καθένας και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω taxis με ΑΦΜ και όχι με ονοματεπώνυμο.
Για τον Δεκέμβριο, αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς θα συμβεί, εντούτοις γνωρίζουμε το ποσό που θα διατεθεί. Αυτό θα φτάσει τα εννέα εκατομμύρια ευρώ και το πιθανότερο σενάριο είναι πως αυτό θα δοθεί σε 9.000 τυχερούς. Εξετάζονται πάντως και άλλα σενάρια, όπως να υπάρξουν κάποια ακόμη μεγαλύτερα δώρα, κυρίως χρηματικά.

Δυστυχώς για την Ελλάδα οι μαθητευόμενοι μάγοι ούτε μία σωστή κλήρωση είναι ικανοί να κάνουν