GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ένας 39χρονος και ένας 27χρονος «ρήμαζαν» καταστήματα και οικίες στην πόλη της Κομοτηνής. Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη

Ένας 39χρονος και ένας 27χρονος «ρήμαζαν» καταστήματα και οικίες στην πόλη της Κομοτηνής Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη Εξιχνιάστηκαν...

Ένας 39χρονος και ένας 27χρονος «ρήμαζαν» καταστήματα και οικίες στην πόλη της Κομοτηνής
Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, πέντε (5) κλοπές από καταστήματα και οικία, που διαπράχθηκαν την 6 και 7-11-2017, στην πόλη της Κομοτηνής.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 39 και 27 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή κατά περίπτωση.

Συνελήφθη στις 8-11-2017 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς ο 39χρονος δράστης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την 6 και 7-11-2017, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν τέσσερα (4) καταστήματα στην Κομοτηνή, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά δύο (2) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Επιπλέον, προέκυψε ότι την 6-11-2017 το απόγευμα, ο 27χρονος εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία του με 44χρονο ημεδαπό, μετέβη στην οικία του, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.