GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθη 34χρονος Πακιστανός με πέντε μη νόμιμους μετανάστες στη Ροδόπη

Συνελήφθη χθες (6-11-2017) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρο...


Συνελήφθη χθες (6-11-2017) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή οδό Αρριανών – Νέας Σάντας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 34χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πλησίον το οικισμού Ιασίου, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και μαζί τους πέντε μη νόμιμους μετανάστες, τράπηκαν πεζή σε φυγή, κινούμενοι σε αγροτική περιοχή, πλην όμως εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Κατασχέθηκαν 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.