GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



31χρονος κατέθεσε 3.500 Ευρώ για την αγορά μέσω διαδικτύου Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, το οποίο δεν παρέλαβε ποτέ. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου Καβαλιώτη

31χρονος κατέθεσε 3.500 Ευρώ για την αγορά μέσω διαδικτύου Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, το οποίο δεν παρέλαβε ποτέ. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βά...

31χρονος κατέθεσε 3.500 Ευρώ για την αγορά μέσω διαδικτύου Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, το οποίο δεν παρέλαβε ποτέ.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου Καβαλιώτη

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 31χρονου ημεδαπού.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 45χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, ο 31χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Κατά την επικοινωνία τους, ο 45χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 31χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει, την 24 και 26-6-2017, σε τραπεζικό του λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ, για την αγορά του παραπάνω οχήματος, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.