GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αναβλήθηκε η δίκη του ψευτομουφτή Μετέ. 26 Ιουνίου η δίκη

Σύμφωνα με την ΦτΞ αναβλήθηκε για τον Ιούνιο του 2018 ανέβαλε τη δίκη του ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης, έ...

Σύμφωνα με την ΦτΞ αναβλήθηκε για τον Ιούνιο του 2018 ανέβαλε τη δίκη του ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης, έπειτα από πρόταση του Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών, επικαλούμενο ως αιτιολογία του άρθρου 352ΚΠολΔ και την απουσία ενός βασικού μάρτυρα κατηγορίας.
Πρόκειται για την υπόθεση που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας και παρουσίαζε δηλώσεις του ψευτομουφτή κατά τη διάρκεια συνεδρίου του ΚΙΕΦ, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε «εύχομαι ο πρόεδρος του τουρκόφωνου κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαούς να γίνει νέος Ντεκτάς της Θράκης», με αποτέλεσμα μετά από τη δημοσιοποίηση αυτών των δηλώσεων να κινηθεί αυτεπάγγελτα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης και να του ασκήσει δίωξη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εκδότης του «Μαχητή» Π. Παπαδόπουλος αντέκρουσε την πρόταση του Αντιεισαγγελέα για αναβολή της δίκης, τονίζοντας πως ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας είναι ο ίδιος.
Στο πλευρό του ψευτομουφτή Ξάνθης βρέθηκαν για συμπαράσταση ο ψευτομουφτής Κομοτηνής, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΚΙΕΦ και περίπου 50 υποστηρικτές – φανατικοί οπαδοί.