GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Από τις 26 Νοεμβρίου μόνο τα τριήμερα Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, ανοιχτός ο αρχαιολογικός χώρος Αβδήρων

Από τις 26 Νοεμβρίου μόνο τα τριήμερα Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, ανοιχτός ο αρχαιολογικός χώρος Αβδήρων Στις 25 Νοεμβρίου λήγει η σύ...


Από τις 26 Νοεμβρίου μόνο τα τριήμερα Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, ανοιχτός ο αρχαιολογικός χώρος Αβδήρων

Στις 25 Νοεμβρίου λήγει η σύμβαση των ωρομίσθιων αρχαιοφυλάκων και το μόνιμο φυλακτικό προσωπικό δεν επαρκεί

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης σας γνωρίζει ότι από τις 26 Νοεμβρίου 2017 και για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα ο αρχαιολογικός χώρος Αβδήρων θα είναι ανοιχτός μόνον την Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή με ωράριο 8.00 – 15.00. Αυτό οφείλεται στο ότι στις 25 Νοεμβρίου λήγει η σύμβαση των ωρομίσθιων αρχαιοφυλάκων και το μόνιμο φυλακτικό προσωπικό δεν επαρκεί.

Το Υπουργείο Πολιτισμού έχει ζητήσει τις ανάγκες μας για τη χειμερινή περίοδο, οι οποίες και έχουν κατατεθεί. Ελπίζουμε σε γρήγορη πρόσληψη νέου ωρομίσθιου προσωπικού, ώστε να καταστεί δυνατή η λειτουργία του αρχαιολογικού χώρου (του μοναδικού οργανωμένου και επισκέψιμου χώρου της ΠΕ Ξάνθης) όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Η λειτουργία του αρχαιολογικού μουσείου, το οποίο είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας, δεν θα επηρεαστεί, ούτε θα μεταβληθεί το ωράριο (8.00 – 15.00). Πληροφορίες: 25410-51003.