GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

Στάση εργασίας πραγματοποιούν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου οι νοσοκομειακοί γιατροί και συγκέντρωση στο Υπ. Υγείας στις 12:00 το μεσημέρι της...



Στάση εργασίας πραγματοποιούν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου οι νοσοκομειακοί γιατροί και συγκέντρωση στο Υπ. Υγείας στις 12:00 το μεσημέρι της ίδια μέρας.

Όπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας στον «αέρα» βρίσκεται η μισθοδοσία αλλά και η ίδια η εργασία για 1.200 από τους 2.100 συνολικά επικουρικούς γιατρούς.

Οι γιατροί απαιτούν την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων των επικουρικών συναδέλφων τους και καλούν την κυβέρνηση να δώσει οριστική λύση στο θέμα.

Προειδοποιούν ότι δεν θα ανεχθούν καμία απόλυση συναδέλφου επικουρικού, ζητούν την κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων “ομηρίας” και ανακύκλωσης της ανεργίας, όπως λένε, ενώ από την άλλη προτείνουν μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς, πλήρη εργασιακά και επιστημονικά δικαιώματα.