GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



14 Εκπληκτικά Κόλπα που θα Κάνουν τη Ζωή σας Καλύτερη και δεν είχατε ποτέ Φανταστεί!

Συλλέξαμε για εσάς κάποια χρήσιμα κόλπα για διάφορες περιπτώσεις – από τον καθαρισμό του πληκτρολογίου μέχρι το άνετο περπάτημα σ...










Συλλέξαμε για εσάς κάποια χρήσιμα κόλπα για διάφορες περιπτώσεις – από τον καθαρισμό του πληκτρολογίου μέχρι το άνετο περπάτημα σε ψηλά τακούνια.

1. Εντοπίστε το τηλέφωνό σας

Για να βρείτε το smartphone σας, πληκτρολογήστε στο πρόγραμμα περιήγησής σας την διεύθυνση: https://www.google.com/android/find. Μπορείτε να καλέσετε στο κινητό σας, ακόμα και αν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία της σίγασης.

2. Καθαρίστε τα παράθυρα

Για να καταλάβετε από ποια πλευρά τα παράθυρα δεν είναι καθαρά,
καθαρίστε το εξωτερικό τζάμι οριζόντια, και το εσωτερικό κατακόρυφα.

3. Βοηθήστε τους επισκέπτες να βρουν το σπίτι σας

Όταν λέτε σε κάποιον πως να φτάσει στο σπίτι σας, φωτογραφίστε το και στείλτε το στον επισκέπτη σας. Έτσι θα είναι πιο εύκολο για αυτούς να σας βρουν.

4. Συναρμολογήστε εύκολα το πληκτρολόγιο

Για να τοποθετήσετε όλα τα πλήκτρα σωστά μετά τον καθαρισμό του πληκτρολογίου, βγάλτε μια φωτογραφία του πριν τη αποσυναρμολόγηση.

5. Αφαιρέστε τη μυρωδιά του σκόρδου

Αφαιρέστε την επίμονη μυρωδιά του σκόρδου από τα χέρια σας, τρίβοντάς τα σε οποιοδήποτε ανοξείδωτη επιφάνεια.

6. Βγάλτε τη κέτσαπ από το μπουκάλι

Για να βγει πιο γρήγορα η κέτσαπ από το μπουκάλι, βουτήξτε μέσα στο μπουκάλι ένα καλαμάκι.

7. Δείτε βίντεο όπως στην τηλεόραση


Για να δείτε βίντεο στο YouTube σε πλήρη οθόνη και HD-ποιότητα (αν υπάρχουν), μπείτε στη σελίδα https://www.youtube.com/leanback.

8. Απαλλαγείτε από λεκέδες

Φτιάξτε ένα καθαριστικό που θα καθαρίζει οποιονδήποτε λεκέ: αναμείξτε σε ίσες αναλογίες υγρό πιάτων και υπεροξείδιο του υδρογόνου. Εφαρμόστε το μείγμα πάνω στο λεκέ και αμέσως θα αρχίζει να ξεθωριάζει.

9. Θυμηθείτε μασώντας τσίχλα

Αν πρέπει να θυμηθείτε κάτι που ακούτε ή διαβάζετε, μασήστε μια τσίχλα με οποιαδήποτε γεύση. Όταν θα πρέπει να το θυμηθείτε, μασήστε την ίδια γεύση τσίχλας, και θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να το επαναφέρετε στη μνήμη σας.

10. Ζεστάνετε γρήγορα το φαγητό

Το φαγητό σας θα ζεσταθεί πιο γρήγορα στο φούρνο μικροκυμάτων, αν κάνετε στο κέντρο του πιάτου ένα κενό.

11. Φτιάξτε καλό μανικιούρ

Για να εφαρμόζει καλά το βερνίκι νυχιών με λεπτή στρώση, χωρίς φυσαλίδες και για να στεγνώσει γρήγορα, βάλτε το στο ψυγείο για 15-20 λεπτά.

12. Περπατήστε στα τακούνια όλη την ημέρα

Για να γίνει το περπάτημα στα τακούνια πιο άνετο, κολλήστε μεταξύ τους με κολλητική ταινία το δεύτερο και το τρίτο δάχτυλο των ποδιών.

13. Απαλλαγείτε από τον ήχο της βρύσης που στάζει

Για τον ενοχλητικό ήχο της βρύσης που στάζει, δέστε μια κλωστή, έτσι ώστε το νερό να ρέει μέσα από αυτό, αντί να στάζει. Αυτό θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε τα νεύρα, μέχρι να φτιαχτεί η βρύση.

14. Βγάλτε καλές φωτογραφίες στο ζωολογικό κήπο

Αν πάτε στο ζωολογικό κήπο, φορέστε ρούχα στο ίδιο χρώμα με αυτό των εργαζομένων. Τότε τα ζώα είναι πιο πιθανό να στραφούν σε σας κατά «πρόσωπο».