GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


12 Μήνες φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα Χρόνο στον Α. Πατακάκη από το τριμελές πλημμελειοδικείο Δράμας για παράβαση καθήκοντος

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Α. Πατακάκη για παράβαση καθήκοντος επέβαλε σή...


Ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Α. Πατακάκη για παράβαση καθήκοντος επέβαλε σήμερα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Δράμας, για την υπόθεση που αφορούσε την ασφάλιση των οχημάτων της Π.Ε Δράμας,κατά το έτος 2014-15.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κ. Πατακάκη επιβάλλοντας του φυλάκιση 1 έτους, ποινή μετατροπής προς πέντε ευρώ ημερησίως, την στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 1 χρόνο και πληρωμή των δικαστικών εξόδων. Να τονίσουμε ότι στην απόφαση της ποινής δεν δόθηκε αναστολή όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Δράμας.
Ο δικηγόρος του κ. Πατακάκη άσκησε έφεση κατά της απόφασης, οπότε η υπόθεση θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό από το τριμελές εφετείο Θράκης (ποινικό).