GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γ. Καμίνης: «Σας καλώ να συμμετάσχετε μαζικά στις 12 Νοεμβρίου για να ενώσουμε και να μεγαλώσουμε την παράταξή μας. Τώρα αρχίζουν όλα»

Μήνυμα ίσων δικαιωμάτων και υποχρεώσεων καθώς και αρμονικής συνύπαρξης για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, έστειλε από την Ξάνθη...


Μήνυμα ίσων δικαιωμάτων και υποχρεώσεων καθώς και αρμονικής συνύπαρξης για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, έστειλε από την Ξάνθη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι ήδη από την περίοδο που ήταν Συνήγορος του Πολίτη γνωρίζει και έχει ασχοληθεί στενά και σε βάθος με τα θέματα που απασχολούν τη μειονότητα. «Υπηρέτησα και υπηρετώ τα ανθρώπινα δικαιώματα, γνωρίζω τα προβλήματα όπως γνωρίζω ότι υπάρχουν καλοθελητές που σπεύδουν να τα εκμεταλλευτούν» τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα, σημειώνοντας από την Ξάνθη ότι «όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα και να έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις».
Κάποιοι νομίζουν ότι είναι προνόμιο να είναι κανείς δήμαρχος της Αθήνας, παραγνωρίζοντας ότι στην πρωτεύουσα συμπυκνώνεται η κρίση όλης της χώρας, είτε είναι η οικονομική, είτε η προσφυγική, σημείωσε στην ομιλία του ο δήμαρχος Αθηναίων. Ανέφερε ως παράδειγμα την επίθεση φασιστικών στοιχείων στο σπίτι Αφγανών προσφύγων, που μισθώνει ο δήμος Αθηναίων, που όπως είπε όχι μόνο δεν πτοούν τη δημοτική αρχή αλλά την ενδυναμώνουν να είναι ακόμη πιο αποφασιστική απέναντι στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό.
Ο κ. Καμίνης απεύθυνε πρόσκληση μαζικής συμμετοχής στις κάλπες της 12ης Νοεμβρίου, σημειώνοντας ότι η συμμετοχή στη διαδικασία μπορεί να γίνει ανεξαρτήτως αν ο πολίτης θέλει να γίνει ή όχι μέλος του νέου πολιτικού φορέα.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε την απογοήτευση του κόσμου. Αυτή τη δημαγωγία δεν την έχετε ακούσει, ούτε πρόκειται να την ακούσετε από κανέναν υποψήφιο για το νέο φορέα και σίγουρα όχι από εμένα. Η αλήθεια είναι πικρή και πρέπει να την πούμε ώστε να βάλουμε τα θεμέλια για να ξημερώσει μία ωραία μέρα. Αυτό προϋποθέτει σοβαρότητα, δουλεία και κυρίως σεβασμό στη νοημοσύνη των ανθρώπων» σημείωσε ο κ. Καμίνης.
Στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε σε δημοσιογράφους της Ξάνθης, ο κ. Καμίνης τόνισε ότι η συμμετοχή του πολίτη στην εκλογική διαδικασία δεν συνεπάγεται ότι θα γίνει και μέλος του νέου φορέα. «Για το λόγο αυτό καλώ κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό πολίτη να έρθει και να συμμετάσχει στη διαδικασία» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.
Ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι στόχος του είναι η επιστροφή στον νέο φορέα των απογοητευμένων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. «Πρέπει να επιστρέψουν στο πραγματικό τους σπίτι, δεν αναφέρομαι όμως σε εκείνους που έχουν πιάσει τις καρέκλες στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στους απλούς ψηφοφόρους που παραπλανήθηκαν από τις αμέτρητες και ανεδαφικές υποσχέσεις» είπε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα.