GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Novartis: «Μετρήσεις Ζωής» στην Κομοτηνή

Με επίκεντρο τον Έλληνα ασθενή, η Novartis υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μετρήσεις Ζωής» με ...



Με επίκεντρο τον Έλληνα ασθενή, η Novartis υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μετρήσεις Ζωής» με πρώτο σταθμό για το 2017 την Κομοτηνή στις 5-6 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα έχει σα στόχο να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών για τη σημαντικότητα της πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών ελέγχων, μέσα από την παροχή δωρεάν εξετάσεων πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Οι Μετρήσεις Ζωής θα ταξιδέψουν για τρίτη χρονιά σε πόλεις της Ελλάδας προσφέροντας δωρεάν ελέγχους στους συμπολίτες μας. Πιο συγκεκριμένα, εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα υποδεχτεί το κοινό, στο 1ο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Κομοτηνής (ΚΑΠΗ)παρέχοντας δωρεάν
Σπιρομέτρηση
Οφθαλμολογικό έλεγχο
Μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης (ΗbΑ1c)
Έλεγχο Αρτηριακή Πίεσης


Η πρωτοβουλία «Μετρήσεις Ζωής» εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της Novartis να στηρίζει έμπρακτα τους ασθενείς, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πρωτοποριακά προγράμματα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Για το λόγο αυτό, συνεργάζεται με φορείς και την επιστημονική κοινότητα, διασφαλίζοντας πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, πάντα με υψηλά επίπεδα ευθύνης και ακεραιότητας.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης, την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.) και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής και του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης.

Από το 2015 μέχρι και σήμερα, οι «Μετρήσεις Ζωής» έχουν επισκεφθεί 12 περιοχές, ενώ έχουν πραγματοποιήθεί 16.482 διαγνωστικές εξετάσεις.

Λίγα Λόγια για τη Novartis

Η Novartis παρέχει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της υγείας που καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των ασθενών και της κοινωνίας. Με έδρα στη Βασιλεία της Ελβετίας, η Novartis προσφέρει ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των εν λόγω αναγκών: καινοτόμα φάρμακα, οφθαλμιατρικά προϊόντα και χαμηλού κόστους γενόσημα και βιοομοειδή φάρμακα. Η Novartis κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως σε αυτούς τους τομείς. Το 2016, ο Όμιλος σημείωσε καθαρές πωλήσεις ύψους 48,5 δις δολαρίων ΗΠΑ, ενώ οι δαπάνες Έρευνας και Ανάπτυξης σε ολόκληρο τον Όμιλο ανήλθαν σε 9,0 δις δολάρια ΗΠΑ περίπου. Οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 119.000 συνεργάτες πλήρους απασχόλησης. Τα προϊόντα της Novartis είναι διαθέσιμα σε περίπου 155 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται 500 περίπου άτομα.