GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ουκρανός προσπάθησε να περάσει τα σύνορα με κλεμμένο αυτοκίνητο

Συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Ουκρανίας κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπ...


Συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Ουκρανίας κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και πλαστογραφία


Συνελήφθη προχθές (26-10-2016) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ουκρανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, ο 32χρονος οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με ουκρανικές πινακίδες κυκλοφορίας, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με αξιωματούχους του FRONTEX, προέκυψε ότι ο αριθμός πλαισίου και ο αριθμός κινητήρα του οχήματος είναι παραποιημένοι, καθώς και ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Ιταλίας ως κλεμμένο.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ένα ζεύγος πινακίδες κυκλοφορίες και μία άδεια κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την έρευνα ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.