GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Υποχωρούν οι βροχές αλλά τα μποφόρ επιμένουν

Βελτιωμένος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τρίτη (3/10), σε όλη σχεδόν τη χώρα. Καλός ο καιρός σήμερα με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις τ...

Βελτιωμένος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τρίτη (3/10), σε όλη σχεδόν τη χώρα.

Καλός ο καιρός σήμερα με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη, με πιθανότητα τοπικών βροχών ασθενούς χαρακτήρα τις πρωινές ώρες.Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα κατά τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα.Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και το απόγευμα νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ


Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική και δυτική Μακεδονία μέχρι το απόγευμα.Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια μέχρι το απόγευμα.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη μέχρι το απόγευμα.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.Θερμοκρασία: Από 18 έως 23 και στη νότια Κρήτη τοπικά έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ


Καιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ στα βόρεια,.Θερμοκρασία: Από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.