GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αναστολή οφειλών στη Σαμοθράκη

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου ενημερώνει τα μέλη του ότι η υφυπουργός Οικονομικών κα Αικατερίνη Παπανάτσιου έκανε δεκτό το αίτημα το...


Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου ενημερώνει τα μέλη του ότι η υφυπουργός Οικονομικών κα Αικατερίνη Παπανάτσιου έκανε δεκτό το αίτημα του Επιμελητηρίου Έβρου για παράταση των προθεσμιών καταβολής και την αναστολή της πληρωμής των βεβαιωμένων οφειλών στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες του Νομού Έβρου, των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάστασή τους στην Σαμοθράκη.

Η ως άνω απόφαση θα ισχύσει μέχρι την 26η Μαρτίου 2018, δηλαδή για χρονικό διάστημα έξι μηνών, με δυνατότητα παράτασης, εφόσον αυτή κριθεί απαραίτητη. Ήδη, το Υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων διεκπεραιώνουν τις σχετικές διαδικασίες και αναμένεται η έκδοση και δημοσίευση της εν λόγω υπουργικής απόφασης.

Παράλληλα, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου έχει υποβάλει το ίδιο αίτημα και προς τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κο Μπακαλέξη και την αρμόδια υπουργό κα Αχτσίογλου, προκειμένου να υπάρξει αναστολή των προθεσμιών καταβολής των τακτικών ασφαλιστικών εισφορών και διαγραφή των προστίμων που επεβλήθησαν σε επιχειρήσεις της Σαμοθράκης.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου ευχαριστεί θερμά τους Βουλευτές του Νομού Έβρου για τη στήριξη του αιτήματος μας. Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε τους κυβερνητικούς Βουλευτές του Νομού μας, οι οποίοι με τις ενέργειές τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην προσπάθειά μας αυτή.

Ευελπιστούμε για την περαιτέρω υποστήριξη και τις δικές τους ενέργειες και για το αίτημά του Επιμελητηρίου Έβρου προς τον ΕΦΚΑ, προκειμένου να δοθεί η απαιτούμενη αρωγή προς τις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου που δραστηριοποιούνται στην Σαμοθράκη και δοκιμάζονται από τις τεράστιες καταστροφές που υπέστησαν.