GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τμήμα του κάθετου άξονα της Εγνατίας στον Έβρο παραδόθηκε στην κυκλοφορία

Σε προσωρινή κυκλοφορία δόθηκε από σήμερα Δευτέρα 9/10/2017 το τμήμα του κάθετου άξονα της Εγνατίας οδού Κισσάριο – Ψαθάδες στον βόρειο Έ...


Σε προσωρινή κυκλοφορία δόθηκε από σήμερα Δευτέρα 9/10/2017 το τμήμα του κάθετου άξονα της Εγνατίας οδού Κισσάριο – Ψαθάδες στον βόρειο Έβρο.

Σύμφωνα όμως με τα όσα είπε σήμερα το πρωί στον Σάκη Σταυρίδη και το ραδιόφωνο sferikos 99.3 ο Γιάννης Τομαδάκης δημοσιογράφος από την Ορεστιάδα, της ιστοσελίδας thrakinea.gr, το συγκεκριμένο τμήμα είναι μήκους 9 χιλιομέτρων, αν και παρακάμπτει ένα από τα πιο «δύσκολα» τμήματα του οδικού δικτύου στο οποίο μάλιστα έχουν χαθεί πολλές ζωές, δεν θα διευκολύνει κατά πολύ την οδική κίνηση.

Ειδικότερα στο Αμόριο υπάρχει μια διακλάδωση όπου λόγω της σιδηροδρομικής γραμμής δεν έχει ολοκληρωθεί, κι έτσι στο τμήμα του δρόμου που παραδόθηκε, θα οδηγούνται οι κάτοικοι του Αμορίου απλά μέσα από ένα άνοιγμα.

Δηλαδή δεν έχει διαμορφωθεί ένας ασφαλής κόμβος, χωρίς φωτεινούς σηματοδότες, απλά με οδική σήμανση και όριο ταχύτητας τα 40 χιλιόμετρα.

Ο Γιάννης Τομαδάκης, επεσήμανε πως παρ’ όλο που οι άνθρωποι της Εγνατίας βεβαιώνουν ότι η «λύση» αυτή θα είναι προσωρινή για ένα μόλις μήνας, παραμένει δύσπιστος ως αναφορά την αποφυγή ατυχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο.

Η προσωρινή παράδοση του συγκεκριμένου τμήματος σε καμία περίπτωση δεν είναι η ολοκλήρωση του κάθετου άξονα.