GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Να μη γίνει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ΝΑΤΟικό ορμητήριο”

Η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης καλεί το λαό της πόλης, τα εργατικά σωματεία, τους φορείς του λαϊκού κινήματος να μην επιτρέψουν η Αλε...


Η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης καλεί το λαό της πόλης, τα εργατικά σωματεία, τους φορείς του λαϊκού κινήματος να μην επιτρέψουν η Αλεξανδρούπολη και το λιμάνι μας να μετατραπούν σε ΝΑΤΟικό ορμητήριο και προσωρινή βάση για τους μακελάρηδες των λαών.

Μετά την νατοϊκή άσκηση «Noble Jump» που δοκιμάστηκε η συμβολή της περιοχής μας στα επικίνδυνα για τους λαούς σχέδια του ΝΑΤΟ, ο πρωθυπουργός της χώρας, στη συνάντηση με τον Τραμπ έδωσε γη και ύδωρ για τη συμμετοχή στα ιμπεριαλιστικά πολεμοκάπηλα σχέδια.

Η μεταφορά νατοϊκών ελικοπτέρων, η αποσυναρμολόγηση τους στην περιοχή του λιμανιού, η χρησιμοποίηση υποδομών, προσωπικού, η στήριξη με κάθε μέσο αυτής της αποστολής αποδεικνύει πως η κυβέρνηση και με τη στήριξη και άλλων κομμάτων που πίνουν νερό στο όνομα των νατοϊκών φονιάδων, μας εμπλέκουν άμεσα σε επικίνδυνους σχεδιασμούς.

Ο λαός της Αλεξανδρούπολης να μην αφήσει την πόλη και το λιμάνι μας να γίνει υποδομή πολέμου και επεμβάσεων.

Για ακόμη μια φορά να στείλουμε το μήνυμα πως καμία σχέση δεν έχουν οι επιδιώξεις της ντόπιας πλουτοκρατίας με το φιλειρηνικό και αντιιμπεριαλιστικό αίσθημα του λαού μας. Σε άλλη πλευρά βρίσκεται η άρχουσα τάξη που επιδιώκει την περιβόητη «γεωστρατηγική αναβάθμιση» για δικό της λογαριασμό, για να ανοίξει νέες μπίζνες με μεγαθήρια ενεργειακά, κατασκευαστικούς ομίλους κλπ, για να διεισδύσει το ελληνικό κεφάλαιο στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή.

Τιμούμε το ΟΧΙ της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ με ένα μεγάλο ΟΧΙ στα επικίνδυνα νατοϊκά σχέδια.
Η Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών.
Έξω το ΝΑΤΟ από την Ελλάδα – Άμεσα κλείσιμο των ΝΑΤΟικών βάσεων.
Καμία αλλαγή συνόρων – Καμία συμμετοχή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια – Κανένας στρατιώτης έξω από τα σύνορα.
Κανένας στρατευμένος και καμία υποδομή στην υπηρεσία των ΝΑΤΟικών φονιάδων».

Καταγγελία σωματείων για τη μετατροπή του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης σε «προσωρινή» NATOϊκή βάση

Σωματείο εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Αλεξ/πολης –Φερών –Σουφλίου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Έβρου