GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Ανδρουλάκης στην Ξάνθη. Ανάσταση στο παλιό ΠΑΣΟΚ

Με την παρουσία περίπου 180-200 στελεχών του παλιού ΠΑΣΟΚ έγινε η κεντρική ομιλία του ευρωβουλευτού Νίκου Αμδρουλάκη στο ξενοδοχείο Ελλισ...


Με την παρουσία περίπου 180-200 στελεχών του παλιού ΠΑΣΟΚ έγινε η κεντρική ομιλία του ευρωβουλευτού Νίκου Αμδρουλάκη στο ξενοδοχείο Ελλισώ, υποψηφίου αρχηγού της νέας κεντροαριστεράς.

Τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, μουδιασμένα μπήκαν στην αίθουσα προκειμένου να ακούσουν ενωτικό λόγο από τον Ν. Ανδρουλάκη και τον άκουσαν.

Όπως φάνηκε από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε, έγινε καλή δουλειά από την Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του Ανέστη Αντωνιάδη, με δεδομένο ότι είναι δύσκολο σε αυτήν την χρονική συγκυρία οι Ξανθιώτες να αφήσουν τον καναπέ για να συμμετάσχουν σε κομματικές ή πολιτικές διεργασίες.

Το ΠΑΣΟΚ και όλα τα παρακλάδια του ήταν εκεί και άκουσαν τον ενωτικό λόγο του κ. Ανδρουλάκη υποψηφίου αρχηγού στην νέα πολιτική τάση που φιλοδοξεί να κυριαρχήσει κάπου στην κεντροαριστερά.

Όπως ο ίδιος ο Μ. Ανδρουλάκης είπε, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, ο ίδιος θα μείνει στις επάλξεις του αγώνα κατά της κάκιστης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της προσπάθειας της ΝΔ να ξαναφέρει την Ελλάδα στον συντηρητισμό.

Σε γενικές γραμμές ζήτησε από την κεντροαριστερά στην Ξάνθη να τον στηρίξει επικαλούμενος μάλιστα το γεγονός ότι θεωρεί τον εαυτό του μισό Ξανθιώτη επειδή σπούδασε στην πόλη.