GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και φέτος “Πάρκο Χριστουγέννων” στην Αλεξανδρούπολη

Εγκρίθηκε χτες το απόγευμα ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης η παραχώρηση χώρου στο Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας σε ιδι...


Εγκρίθηκε χτες το απόγευμα ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης η παραχώρηση χώρου στο Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας σε ιδιώτη επιχειρηματία που θα στήσει και φέτος τα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους στο Πάρκο των Χριστουγέννων.

Ήδη ο επιχειρηματίας, έχει καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο της πρότασής του, σχεδιάγραμμα του χώρου ανάπτυξης των παιχνιδιών, παγοδρόμιο, τσουλήθρα κ.τ.λ. και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα αρχίσουν οι κατασκευές από τα ειδικά συνεργεία.

Έτσι όλα θα είναι έτοιμα και από την 1η Δεκεμβρίου έως στις 7 Ιανουαρίου του 2018 όλα τα παιδιά της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο Πάρκο Χριστουγέννων.

Αξίζει να σημειώσουμε ωστόσο, πως ο παραπάνω επιχειρηματίες, ανέλαβε τη διαχείριση του χώρου με ανάθεση, αφού ήταν ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για την εκμετάλλευση μετά την αποχώρηση ενός δεύτερου που δεν θέλησε να πάρει μέρος στη διαδικασία του διαγωνισμού.

Τις επόμενες μέρες η Δημοτική αρχή αναμένεται να κάνει πρόσκληση και για τους επιχειρηματίες εστίασης που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του Πάρκου των Χριστουγέννων, προσφέροντας φαγητό, ποτό, καφέ και άλλες υπηρεσίες.