GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η νέα τάση που θα σου χαρίσει υπέροχα πόδια

 Τι πιο κομψό από ένα φόρεμα, το κομμάτι που αποπνέει αιώνια, διαχρονική θηλυκότητα; Σε όλες μας αρέσει να φοράμε φούστες και σικάτα φορ...



 Τι πιο κομψό από ένα φόρεμα, το κομμάτι που αποπνέει αιώνια, διαχρονική θηλυκότητα; Σε όλες μας αρέσει να φοράμε φούστες και σικάτα φορέματα ακόμα και μέσα στο φθινόπωρο και να αποκαλύπτουμε τα πόδια μας τα οποία και θέλουμε να δείχνουν ά-ψο-γα!

Και πόσες φορές άλλωστε δεν θαύμασες κι εσύ η ίδια τα καλλίγραμμα πόδια των μοντέλων στην πασαρέλα και πες την αλήθεια ζήλεψες λιγάκι!

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του modeling όπως η Miranda Kerr και Molly Sims ορκίζονται σε αυτό και μοιράζονται το μυστικό τους για όμορφα πόδια, με επιδερμίδα μεταξένια στο άγγιγμα, που ακτινοβολεί λάμψη. Το πιθανότερο είναι πως ίσως έχεις ξανακούσει για αυτό το παλιό κόλπο, που όμως έχει επιστρέψει και κερδίζει ολοένα και περισσότερο το Χόλιγουντ.

Ο λόγος για το dry brushing, δηλαδή το ξηρό βούρτσισμα! Είναι άραγε στα αλήθεια αυτός ο καλύτερος τρόπος για φωτεινό δέρμα και πως μπορεί αυτό να επηρεάσει την γενικότερη υγεία μας?


Δερματολόγοι και αισθητικοί σε μεγάλα spa συνιστούν άφοβα αυτήν την τεχνική. Επίλεξε μια καλή βούρτσα σώματος με σταθερές και φυσικές τρίχες και χρησιμοποίησε την για να κάνεις απαλό μασάζ στο σώμα. Στην ουσία με αυτόν το τρόπο απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και προετοιμάζεις το δέρμα ώστε να απορροφήσει πιο εύκολα και σε βάθος την ενυδατική σου κρέμα. Η απολέπιση είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη και τους κρύους μήνες που το δέρμα τείνει να γίνεται ξηρό.

Τα οφέλη του στο δέρμα είναι εκπληκτικά. Εκτός από λάμψη και απαλότητα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, προσφέρει λεμφικό μασάζ και συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Προσοχή όμως.

Προτού πιάσεις την πρώτη βούρτσα που έχεις στο μπάνιο σου, μάθαμε τα πάντα για την μεγάλη αυτή τάση στην ομορφιά για να το κάνεις σωστά! Το να βουρτσίσεις τυχαία όλο σου το σώμα δεν θα αποδώσει τα οφέλη του dry brushing και είναι σίγουρα επώδυνο. Ο σωστός τρόπος είναι πριν από το ντους και αφού βεβαιωθείς πως το δέρμα είναι εντελώς στεγνό, να ξεκινώντας το βούρτσισμα από τους αστραγάλους και προς τα επάνω με πολύ απαλές, κυκλικές κινήσεις με ανοδική φορά. Συνέχισε με το μπάνιο σου και ολοκλήρωσε με την ενυδάτωση των ποδιών. Μην ξεχνάς να καθαρίζεις την βούρτσα σου τακτικά με baby champoo.

Επιπλέον το ξηρό βούρτσισμα κάνει το δέρμα ευαίσθητο στον ήλιο,συνεπώς είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού.

Επανάλαβε όσο συχνά έχει ανάγκη το δέρμα σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα μία φορά στις δύο εβδομάδες είναι αρκετή. Για τους υπόλοιπους τύπους δέρματος 1-2 φορές την εβδομάδα.