GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συναντήσεις του συνεργάτη του Πρωθυπουργού Γ. Βουλγαράκη με Φορείς του Νομού, για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο

Συναντήσεις του συνεργάτη του Πρωθυπουργού Γ. Βουλγαράκη με Φορείς του Νομού, για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Την Πέμπτη 26/10, ...


Συναντήσεις του συνεργάτη του Πρωθυπουργού Γ. Βουλγαράκη με Φορείς του Νομού, για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο

Την Πέμπτη 26/10, πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, οι συναντήσεις των φορέων της περιοχής με τον συνεργάτη του Πρωθυπουργού, Γιάννη Βουλγαράκη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το αναπτυξιακό συνέδριο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που θα γίνει στις 13-14 Νοεμβρίου, παρουσία του Α. Τσίπρα.

Από την πλευρά του ο κ. Βουλγαράκης τόνισε πως, ως τώρα η συνεργασία για την προετοιμασία στα συνέδρια που προηγήθηκαν ήταν άκρως επιτυχημένη, τα συνέδρια είναι υπερκομματικά, στόχο έχουν τη δίκαιη ανάπτυξη για όλους τους πολίτες και ευχαρίστησε τους φορείς για την παρουσία τους.

Οι φορείς, ξεχωριστά ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί σε κάθε κλάδο, συμφώνησαν να αποστείλουν υπομνήματα με τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους για διαβούλευση, προκειμένου να παρθούν συλλογικές αποφάσεις, στα πλαίσια του εφικτού.