GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φθινόπωρο: Η κατάλληλη εποχή για να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση

Το Φθινόπωρο αποτελούσε ανέκαθεν την εποχή των αλλαγών και των νέων ξεκινημάτων. Είναι η εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας οι άνθρωποι πρ...

Το Φθινόπωρο αποτελούσε ανέκαθεν την εποχή των αλλαγών και των νέων ξεκινημάτων. Είναι η εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας οι άνθρωποι προσπαθούν να επανέλθουν στη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν πριν το Καλοκαίρι, και να θέσουν τους νέους τους στόχους, ετοιμάζοντας ουσιαστικά ένα αποτελεσματικό πλάνο για τη σεζόν που ξεκινά.

Για πολλούς, το Φθινόπωρο και δη ο μήνας Σεπτέμβριος, ισοδυναμεί με την αρχή της χρονιάς για αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντική η επίτευξη των στόχων.

Ποιοι είναι, όμως, οι στόχοι που η πλειονότητα των ανθρώπων βάζει κάθε Σεπτέμβριο; Πολλοί σχετίζονται με τα εργασιακά και τη διαχείριση του -ελάχιστου- ελεύθερου χρόνου, ωστόσο, οι περισσότεροι αφορούν στη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης. Δυστυχώς, όμως, σε πολλές περιπτώσεις, το τέλος της σεζόν έρχεται χωρίς αποτελέσματα.

Πώς, μπορεί, λοιπόν να πετύχει κανείς τους στόχους του και να επανέλθει σε φόρμα, καταφέρνοντας παράλληλα να μείνει πιστός στο πρόγραμμά του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν; Σύμφωνα με τους ειδικούς, αρκούν μερικά απλά βήματα για να στεφθούν με επιτυχία τα όποια σχέδια.

Η καταγραφή των στόχων

Σύμφωνα με αρκετούς ψυχολόγους, το πρώτο βήμα είναι η καταγραφή των στόχων. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικά χρόνια στις ΗΠΑ, ένα άτομο έχει 42% περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει τους στόχους του, αν απλά τους καταγράψει.

Προσοχή, όμως: Η καταγραφή πρέπει να είναι όσο πιο συγκεκριμένη γίνεται. Πρέπει να γνωρίζει κάποιος τον ακριβή στόχο του προκειμένου να τον πετύχει. Επίσης, σημαντικό είναι να υπάρχουν ρεαλιστικές προσδοκίες.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και χωρίς σωστό προγραμματισμό δεν μπορεί -σε πολλές περιπτώσεις- να υπάρξει η απαιτούμενη ισορροπία και φυσικά, η προσδοκώμενη επιτυχία.

Το «μυστικό» βρίσκεται στη δημιουργία ολοκληρωμένων διατροφικών προγραμμάτων ανά ημέρα, εβδομάδα και μήνα. Οι μικροί στόχοι που θέτει κάποιος μπορούν να τον βοηθήσουν να φτάσει με αργά αλλά σταθερά βήματα πιο κοντά στην εκπλήρωση των απώτερων σχεδίων του.

Στροφή στη Φύση

Οι στόχοι που αφορούν στην υγεία, την απώλεια κιλών και τη διατροφή γενικότερα, είναι -όπως προαναφέραμε- από τους πιο σημαντικούς και δημοφιλείς κατά τη διάρκεια της περιόδου που διανύουμε. Τον Σεπτέμβριο, οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να απομακρύνουν από το σώμα τους τις τοξίνες των καλοκαιρινών διακοπών και κυρίως, να επανέλθουν σε φόρμα.

Στο πλαίσιο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια έντονη στροφή των καταναλωτών στη Φύση και τα φυτικά προϊόντα. Ένα άτομο που ψάχνει τρόπους για να βρει ξανά τη φόρμα του και να βελτιώσει τη διατροφή του είναι σημαντικό να κάνει την αρχή καταναλώνοντας περισσότερα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, επιλέγοντας προϊόντα που βασίζονται σε φυτικές πρώτες ύλες καθώς επίσης, βάζοντας στο καθημερινό του διατροφικό μενού φυτικά συμπληρώματα διατροφής που θα συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθειά του.

Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε ένα ελληνικό προϊόν το οποίο περιέχει φυτά και βότανα που βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών, συμβάλλουν στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών αλλά και τη διαχείριση του βάρους. Ο λόγος για το SUPERFOODS® SLIMDETOX με αγκινάρα, πράσινο τσάι, πικραλίδα και σημύδα. Πρόκειται για υπερτροφές οι οποίες μπορούν να συνδράμουν προς την κατεύθυνση του αδυνατίσματος και της αποτοξίνωσης.

Πρόγραμμα, οργάνωση, μικρά και σταθερά βήματα και σωστές, φυτικές επιλογές. Τα παραπάνω αποτελούν το «κλειδί» για να φροντίσει κανείς τη φυσική του κατάσταση και να πετύχει τους στόχους του. Αρκεί να υπάρχει θέληση.