GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φ. Καραλίδης: Πόσο κόστισε η έκθεση;

Με επερώτηση του ο Φ. Καραλίδης επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της Περιφέρειας ΑΜΘ προς τον Περιφερειάρχη και τον Θεματικό Π...







Με επερώτηση του ο Φ. Καραλίδης επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της Περιφέρειας ΑΜΘ προς τον Περιφερειάρχη και τον Θεματικό Περιφερειάρχη Τουρισμού βάζει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο ζητώντας να μάθει ακόμη και το τελικό κόστος της έκθεσης με θέμα την «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΜΘ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ International French Travel Market – TOP RESA» αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές και για την οικονομική διαχείριση του όλου θέματος.

Ε Π E Ρ Ω Τ Η Σ Η

Θέμα: «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΜΘ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ International French

Travel Market – TOP RESA»


Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου μας λέτε ότι η Περιφέρεια συμμετείχε στην συγκεκριμένη έκθεση και μάλιστα ευχαριστείτε την Υπουργό κ. Κουντουρά για την παραχώρηση περιπτέρου.

Παρακαλώ να μας δώσετε απολογιστικά στοιχεία για την συγκεκριμένη έκθεση καθώς επίσης να μας επιδείξετε φωτογραφικό υλικό με το περίπτερο που διαθέταμε στην εν λόγω έκθεση, διότι σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μας παραχωρήθηκε περίπτερο αλλά ήμασταν φιλοξενούμενοι σε τραπεζάκι του καφέ σε περίπτερο άλλης περιφέρειας.

Επερωτάσθε λοιπόν:

Γιατί η ΠΑΜΘ ενώ δεν είχε περίπτερο δηλώσατε ότι είχε;

Ποιοι εκπροσώπησαν την ΠΑΜΘ και ποιο το τελικό κόστος εκπροσώπησης από τα συνολικά 10.000€ της εκτιμώμενης δαπάνης;