GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γενική Συνέλευση των Πρατηριούχων της Ξάνθης, παρουσία αντιπροσωπείας της ΠΟΠΕΚ

Γενική Συνέλευση των Πρατηριούχων της Ξάνθης, παρουσία αντιπροσωπείας της ΠΟΠΕΚ Την Κυριακή 15/10/2017 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευσ...


Γενική Συνέλευση των Πρατηριούχων της Ξάνθης, παρουσία αντιπροσωπείας της ΠΟΠΕΚ

Την Κυριακή 15/10/2017 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Πρατηριούχων του Ν. Ξάνθης σε αίθουσα του εργατικού κέντρου της πόλης. Στην Γ.Σ. μετά από πρόσκληση του Προέδρου των Πρατηριούχων του Ν. Ξάνθης κ. Β. Ευστρατίου, παρέστη αντιπροσωπεία της Π.Ο.Π.Ε.Κ. από τον Πρόεδρο Γ. Ασμάτογλου, τον Γ. Γραμματέα Σπ. Μελίδη, τον Τεχν. Σύμβουλο Π. Καρανάσιο και τον Ειδ. Σύμβουλο Δ. Μακρυβέλιο.

Παραβρέθηκε επίσης και ο Πρόεδρος των Πρατηριούχων του Ν. Ροδόπης, Χρ. Ταπατζάς.

Έγινε ενημέρωση και συζήτηση επί όλων των τρεχόντων προβλημάτων που απασχολούν τους Πρατηριούχους και τους Εμπόρους πετρελαίου θέρμανσης, ιδιαιτέρως δε για την εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4439/2016.

Τονίσθηκε η προσπάθεια που καταβάλλεται από την Π.Ο.Π.Ε.Κ., μετά από σειρά επαφών με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αλλά και προτάσεων και υπομνημάτων, προκειμένου να παραμείνουν όλα τα πρατήρια σε λειτουργία επ’ αόριστον με το μικρότερο δυνατόν κόστος.