GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δ. Πέτροβιτς: “Δεν μπορείς να κάνεις μνημόσυνα σε ένα ημιτελή δρόμο – Θα πρέπει οι αρμόδιοι να έρθουν και να ζητήσουν συγγνώμη”

Στο κομμάτι του κάθετου άξονα Ψαθάδες – Κισσάριο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς μαζί με τον Διευθυντή της Εγνατία...




Στο κομμάτι του κάθετου άξονα Ψαθάδες – Κισσάριο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς μαζί με τον Διευθυντή της Εγνατία ΑΕ, Περιφερειακής Υπηρεσίας Κομοτηνής, Πασχάλη Τσουκαλά.


Το κομμάτι παραδίδεται την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν ανησυχίες για την ασφάλεια των οδηγών. Τα παράπονα αυτά εξέφρασε και ο Πρόεδρος του οικισμού του Αμορίου, Παναγιώτης Αγελαδαράκης, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως ενδεχομένως να υπάρξουν και σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Από την πλευρά του, ο Πασχάλης Τσουκαλάς, διαβεβαίωσε ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα έχει ολοκληρωθεί το κομμάτι, στο εκατό τις εκατό, καθώς και οι απαραίτητες διακλαδώσεις, έτσι ώστε οι οδηγοί να κινούνται με ασφάλεια.

Ο Δημήτρης Πέτροβιτς, έκανε λόγο για μία σημαντική εξέλιξη, η οποία έρχεται έστω και με καθυστέρηση, επεσήμανε ωστόσο ότι η ικανοποίηση θα ολοκληρωθεί όταν ολοκληρωθεί ο δρόμος σε όλο του το μήκος. “Δεν Δεν μπορείς να κάνεις μνημόσυνα σε ένα ημιτελή δρόμο – Θα πρέπει οι αρμόδιοι να έρθουν και να ζητήσουν συγγνώμη” δήλωσε χαρακτηριστικά.