GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα παπούτσια που σου χαρίζουν ύψος χωρίς να είναι ψηλοτάκουνα

Η Κάια Γκέρμπερ μόλις έδωσε στιλιστική έμπνευση, αλλά και απάντηση σε ένα από τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής: Πως αποκτάμε ύψος χωρίς να φο...


Η Κάια Γκέρμπερ μόλις έδωσε στιλιστική έμπνευση, αλλά και απάντηση σε ένα από τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής: Πως αποκτάμε ύψος χωρίς να φορέσουμε τακούνια.

Ψηλοτάκουνα. Κομψότις-δε λέμε- αλλά και πολύς πόνος. Αν τα επιλέγετε και στις καθημερινές σας εμφανίσεις (εννοούμε και αυτές εκτός δουλειάς), κάτι μας λέει ότι θα έχετε ευχηθεί πολλές φορές να μπορούσατε να είχατε σε αποτέλεσμα το ύψος που σας χαρίζουν, χωρίς τον πόνο που αυτά επιφέρουν.

Η Κάια Γκέρμπερ, ανερχόμενο μοντέλο και κόρη της Σίντι Κρόφορντ, η οποία έχει ήδη αρχίσει να κινεί τα νήματα της μόδας και να θεωρείται έμπνευση για το street style της, πρόσφατα φόρεσε τα αγαπημένα της ankle boots.

Συνήθως όταν ακούμε ankle boots φανταζόμαστε ένα κλειστό μποτάκι με χαμηλό, χοντρό τακούνι. Ankle boots όμως είναι και τα combat μποτάκια του τύπου Dr. Martens τα οποία συνοδεύουν πολύ συχνά τα λουκ των street style σταρ και των it girls όπως της Τζίτζι Χαντίν.
Σίγουρα, δεν είναι το πιο λεπτεπίλεπτο παπούτσι, αλλα η Γκέρμπερ, με αυτή την εμφάνιση, δείχνει ένα πολύ έξυπνο τρόπο να τα εντάξετε στο καθημερινό σας στιλ. Με κοντό φόρεμα και δερμάτινο τζάκετ.

Εν τω μεταξύ, το καλύτερο είναι πως χάρη στη χοντρή τους σόλα, προσθέτουν ύψος. Ο πιο κουλ τρόπος να δείχνετε πιο ψηλή χωρίς να φοράτε τακούνια δηλαδή.