GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής: Να ξεκινήσει η πειθαρχική διαδικασία για τον αντιπρόεδρο της ΕΕΤΤ

Aσυμβίβαστη είναι η ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ με την ιδιότητα του συμβούλου. Όπως σημείωναν πηγές του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτ...


Aσυμβίβαστη είναι η ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΕΕΤΤ με την ιδιότητα του συμβούλου. Όπως σημείωναν πηγές του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, η Άννα Ασημακοπούλου παραδέχθηκε πως ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων , Νίκος Παπαουλάκης, να είναι σύμβουλος της στα ζητήματα ψηφιακής επικοινωνίας και πλέον είναι ευθύνη της Αρχής να ξεκινήσει την πειθαρχική διαδικασία.

Συγκεκριμένα, το άρθρο 6 παρ. 5 του Ν. 4070/2012, όπως ισχύει, ορίζει ότι ο Πρόεδρος και οι Αντιπρόεδροι της ΕΕΤΤ υπηρετούν με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και, για το λόγο αυτό, τελούν σε καθεστώς αναστολής άσκησης οποιουδήποτε άμισθου ή έμμισθου λειτουργήματος ή οποιασδήποτε επαγγελματικής δραστηριότητας.

Οι ίδιες πηγές υπενθύμιζαν ότι ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, Νίκος Παπαουλάκης, συμμετείχε στην υπόθεση του “μαύρου” της ΕΡΤ, ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε στη διενέργεια του διαγωνισμού για την παράδοση του φάσματος στη Digea, ως μοναδική υποψήφια, με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα και αμφιλεγόμενες διαδικασίες.