GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Καρφιά» Καραλίδη σε Μέτιο

« ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ANUGA 2017» Τελικά η αντιπαράθεση για το ποιος έχει δίκιο,...


« ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΕΚΘΕΣΗ ANUGA 2017»


Τελικά η αντιπαράθεση για το ποιος έχει δίκιο, ο Φ. Καραλίδης ή ο Χ. Μέτιος καλά κρατεί αφού ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια στηλιτεύει την όλη παρέμβαση του Περιφερειάρχη στην έκθεση ANUGA.

Ως «αυθεντίες» πλέον της αυτοπροβολής, δηλώνετε ότι κάνατε επιλογή αυτόνομου περιπτέρου στην έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA της Κολωνίας.

Προφανώς η επιλογή αυτή έγινε:
Για να είμαστε έξω από το περίπτερο με τα εθνικά χρώματα της Ελλάδας διότι η Περιφέρεια μας, έχει κατά την άποψη σας, βαρύτερο brandname από αυτό της χώρας!!!
Για να είμαστε πιο «κοντά» ίσως στην «τιμώμενη» χώρα της έκθεσης, ώστε να έχετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα προφανώς σαν αυτήν της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης!!!
Μέσα από την «απεριόριστη» απειρία σας ξαφνικά σήμερα για «πρώτη φορά» θέλετε να αποκτήσετε τεχνογνωσία, φυσικά χωρίς να μας λέτε πως σε αυτήν την τεράστια έκθεση ANUGA των πολλών τετραγωνικών χιλιομέτρων θα τύχετε αναγνωρισιμότητας με ένα μικρό και αυτόνομο περίπτερο.

Στην έκθεση ANUGA 2013:
δεν είμασταν φιλοξενούμενοι,
η ΠΑΜΘ είχε δικό της περίπτερο 110τ.μ., στον χώρο της τιμώμενης χώρας που τότε ήταν η Ελλάδα
ανέθεσε την κατασκευή του στον ΕΟΠΕΕ (Ελληνικός Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών και Εμπορίου) και όχι σε ιδιώτη όπως εσείς,
συμμετείχαν 22 επιχειρήσεις από όλη την Περιφέρεια και όχι μόνον 9 όπως τώρα.

Και όπως λέει ο λαός μας: «Το πρόβατο που ξεκόβει από το μαντρί το τρώει ο λύκος»!!!

Για την

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ο Επικεφαλής
 Φώτης Καραλίδης