GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας εν όψει τέλεσης Ποδηλατικών Αγώνων στους Δήμους Αβδήρων – Τοπείρου

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας εν όψει τέλεσης Ποδηλατικών Αγώνων στους Δήμους Αβδήρων – Τοπείρου Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομί...



Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας εν όψει τέλεσης Ποδηλατικών Αγώνων στους Δήμους Αβδήρων – Τοπείρου

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης

Έχοντας υπόψη:

α) Την υπ’ αριθμό 2501/18/151-στ’ από 13/10/2017 Άδεια τέλεσης ποδηλατικών αγώνων της Δ.Α. Ξάνθης με ΑΔΑ:

β) Το άρθρο 420 του Π.Κ.

γ) Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 2 του Ν. 2696/99 «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει

δ) Το υπ’ αριθμό 2355/κμ΄ από 09/10/217 έγκριση τέλεσης διασυλλογικού αγώνα ποδηλασίας δρόμου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.)

ε) Το υπ’αριθμό 143311/Ξ-ΔΤΕ-3671 από 13/10/2017 έγγραφο Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων / Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ξάνθης.

στ) Το υπ’ αριθμό 16324 από 12/10/2017 έγγραφο του Δήμου Αβδήρων

ζ) Την προκήρυξη αγώνα του Α.Μ.Σ. Σταυρούπολης Ξάνθης «Η ΔΟΞΑ»

η) Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης, δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού,
και αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των εν λόγω αθλητικών εκδηλώσεων – αγώνων ποδηλασίας

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε


Ά ρ θ ρ ο 1ο

Για το Σάββατο 14/10/2017 από την 14:30 ώρα έως το πέρας της χρονομέτρησης:

– Ολική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην Επ. Οδό 8 Ξάνθης – Αβδήρων από διασταύρωση προς οικισμό Πεζούλας μέχρι τη διασταύρωση με την Επαρχιακή Οδό 9 (Ν. Κεσσάνη – Άβατο). Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις παράπλευρες οδούς και σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αστυνομικών.
– Τμηματική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Επαρχιακή Οδό 9 Νέας Κεσσάνης – Αβάτου, από διασταύρωση με Επ. Οδό 3 Ξάνθης – Μαγγάνων έως διασταύρωση με δημοτική οδό Μάνδρας – παραλία Μάνδρας. Στο ανωτέρω τμήμα η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις διασταυρώσεις Μάνδρας, Μυρωδάτου και Μαγγάνων μέσω των κάθετων οδών σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αστυνομικών και αναλόγως τις κυκλοφοριακές απαιτήσεις.

-Τμηματική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στις δημοτικές οδούς Μάνδρας – παραλία Μάνδρας, παραλίας Αβδήρων (Λεύκιππος, Αι Γιάννης), Σκάλα Αβδήρων, παραλία Μυρωδάτου μέχρι διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό 9 (Ν. Κεσσάνη – Άβατο). Επίσης, στις δημοτικές οδούς Μέλισσας – Γκιώνας μέχρι και διασταύρωση Επ. Οδού 8 Ξάνθης – Αβδήρων πλησίον οικισμού Πεζούλας. Στο ανωτέρω τμήμα η κυκλοφορία θα διεξάγεται τμηματικά, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αστυνομικών και αναλόγως τις κυκλοφοριακές απαιτήσεις.

-Τμηματική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Επ. Οδό 3 Ξάνθης – Μαγγάνων, από διασταύρωση με οικισμό Μέλισσας μέχρι τη διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό 9 (Ν. Κεσσάνη – Άβατο).

Ά ρ θ ρ ο 2ο

α) Η απόφαση αυτή είναι προσωρινή και ισχύει από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, έως και την λήξη των αγώνων την 14/10/2017, σύμφωνα με τα ισχύοντα.

β) Η εκτέλεση και εφαρμογή της παρούσας απόφασης, ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, στο Α.Τ. Αβδήρων και στο Α.Τ. Τοπείρου κατά τόπο και καθ’ ύλη αρμοδιότητας και δύνανται σε επιπλέον ρυθμίσεις – τροποποιήσεις ανάλογα με τις συνθήκες και την έκβαση των αγώνων. Η κυκλοφορία των οχημάτων να πραγματοποιείται από το παράπλευρο οδικό δίκτυο σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αστυνομικών και μετά τη διέλευση και του τελευταίου ποδηλάτη να λαμβάνει χώρα άμεση και ασφαλή αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

γ) Οι Παραβάτες της παρούσας απόφασης, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 Π.Κ. και των άρθρων Ν. 2696/99 «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.-

Ο Διευθυντής

Ιωάννης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Αστυνομικός Διευθυντής